Mobil Etkinlik Tırı Nedir ve Ne işe Yarar?

arsmobilsahne
17-11-2019, 03:07   |  #1  
arsmobilsahne avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2019

Mobil Etkinlik Tırı Ne İşe Yarar?


Tanıtım ve reklam hizmetleri her firma için önem araz eder. Son zamanların en gözde tanıtım ve reklam aracı olan etkinlik tırları bu amaç doğrultusunda kullanılır. Hangi sektörde faaliyet gösteriyorsanız sektörünüze ait tanıtım tasarımı firmamız tarafından yapılır. Örnek verecek olursak eğitim sektöründe faaliyet gösteren bir firmaysanız tırın tasarımı eğitim alanında yapılır. Dış hava koşullarına oldukça dayanıklı olan malzemeler her hava koşuluna uygun olarak tasarlanır.


Nerelerde Kullanılır?


Etkinlik tırı tarım, sağlık, eğitim, eğlence sektöründe sıklıkla kullanılır. Yapılacak etkinlik önceden firmamıza bildirilir. Firmalar verdiğiniz bilgiler doğrultusunda tasarım yapar. Tasarım ekibi dikkat çekici ve bilgi verici tasarımlara önem verir. Maliyetinin uygun olması ve zamandan tasarruf sağlaması en büyük avantajlarından biridir. Tır römorku üzerine kurulduğu için iç mekanı geniştir.


Hareketli merdiveni ile kolay ulaşım sağlar. Sahne içinde kullanılan araç ve gereçler ihtiyaca göre tasarlanır. Kapasitesi yüksektir ve aynı anda birçok kişiye ulaşım sağlar. Reklam faaliyetlerinin birçok kişiye ulaşması ve firmanıza olumlu etki olarak dönmesi için bu hizmetleri talep etmeniz gerekir.

Son Düzenleme: excel_mustafa ~ 17 Kasım 2019 19:54 Neden: