Modem Driver Yüklenmedi / Sürekli Reboot Ekranı !

NaFiZ06
12-07-2010, 11:18   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2009

Arkadaşlar ben onixon dsl x202 modelli modemi kullanıyorum.USB ile bağlanmak istiyorum bu nedenle driver kurucam.Driveri bende mevcut ancak XP ye göre.Onixon siteside kapalı olduğu için güncelleme vs. Yok.Önceden Vistada Bu programı yüklerken yarıda internet geliyordu sonradan yükleme ilerledikçe internet gidiyordu.Bende internet gelince yükleme yarıdayken pcye ress atıyodum.Ancak şimdi bende windows 7 var yine aynısını yaparım diye düşündüm ancak bu sefer hiç int gelmedi.Yükleme bitti.Ancak int. filan yok.Yükleme bitince reboot ekranı geldi.bende tamam dedim pc ress attı.Açılışta yine reboot ekranı.Program filesde filan görünmüyor.Program ekle-kaldır da da yok.neden hala reboot ekranı geliyor.
Ben şimdi uyumluluk modu denen bişi öğrendim onunla driveri yüklemek istiyorum ancak bi türlü şu reboot ekranından kurtulamadım.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Qromodynmc
12-07-2010, 12:06   |  #2  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 127
4,184 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

benzeri bir sorun bendede olmuştu,o reboot ekranını kaldırmak için; msconfig yazın çalıştıraa,yada win7 ise arama kısmına enterlayın,gelen pencerede başlangıç olcak oraya gelip reboota sebep olan yazılımı kaldırın,böylece o pencereden kurtulursunuz.