Modern Mobilya mı, Klasik Mobilya Markaları mı?

Necdet MASMAS
01-09-2016, 00:25   |  #1  
Necdet MASMAS avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2016

Merhaba DEĞERLİ chip.com.tr üyeleri ve ziyaretçileri

Not: Konumuzu genel itibariyle mobilya oluşturmaktadır. Bilginize sunarım.

Türkiye'de ev dekorasyonu esnasında yaşanılan kararsızlığın nedeni genelde mobilya tarzının klasik mi, yoksa modern mi olacağı hususundadır. İkisi arasında doğru karar verebilmek içinde modern mobilya markaları araştırılmaya başlanır. Aynı zamanda da klasik mobilya üreticileri de araştırılır ve en uygun olanı tercih için kriterler belirlenir. Bunlara katkıda bulunmak amacıyla bu yazıyı hazırladık. Dekorasyonda hangi modeli seçme konusunda yardımcı olacak tavsiyeler için okumaya devam edin.

Klasik markalar ne üretiyor?
Klasik mobilya üreticileri daha çok detay ve el işçiliğinin söz konusu olduğu mobilyalar üretiyor. Yani gösterişli ve detaylara daha fazla sahip mobilya türleridir. Eğer gösterişi seven biri değilseniz ve çok fazla detaylara sahip mobilyalar sizi rahatsız ediyorsa, klasik mobilya markalarından uzak durmalısınız. Klasik mobilyalar modernlere oranla daha pahalıdır. Bunun sebebi, uzun süren çalışmalar sonucunda üretilmiş olmaları ve el emeğinin fazla olması. Modern mobilyalar, klasiklere göre daha hızlı üretilir ve belli standartlara sahiptir..

Klasik tarzlar, saray tarzıdır. Evinizin geniş olması gerekir. Çünkü modern mobilya tarzlarına göre daha fazla genişliğe sahiptir. Evi dar olanlar için tercih edilmemelidir. Sonuç olarak klasik tarzı seçecek olanların tarzı ve bütçesi buna uymalıdır. Aksi durumda modern mobilya markaları incelenebilir.

Modern mobilya markaları arasında Develi Mobilya!
Modern mobilya markaları arasında yer alan Develi Mobilya, klasik ve modern konseptli mobilya üretimleri yaparak her iki tarz sahipler içinde başarı modeller piyasaya sunuyor. Birbirinden zengin seçeneklerle herkesin beğenisini kazanacak mobilyalar içerisinde modern olanları, daha sade ve daha az detaya sahip olanlar. Bunlar belli bir standartta üretiliyor ve konfor ön planda tutuluyor. Klasik modellerdeki gösterişlik ve şıklık, modern mobilya tasarımlarında yerini sadeliğe bırakıyor.

Avangard modeller de klasik ve modern detaylara sahip farklı bir konsepti ortaya koyuyor. Ne klasik kadar fazla detaycı, ne de modern mobilyalar kadar çok fazla sade. Hem şıklığı hem de sadeliği dengeli bir şekilde evlerinde sunmak isteyenler için ideal bir tercihtir. Develi Mobilya, ürettiği avangard mobilya tasarımlarıyla da müşterilerine harikalar sunuyor.

Sağlık, mutluluk, kalite ve konfor evlerinizden eksik olmasın.