Modern Prefabrik Ev Modelleri

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Kayhan Bolat
06-09-2016, 13:47   |  #1  
Kayhan Bolat avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

 

Hayalinizdeki eve ulaşmak, prefabrik ev modelleri ile artık sandığınızdan daha kolay. Tek katlı, dubleks ya da çok katlı olarak beğeninize sunulmakta olan prefabrik evler; oldukça şık dış görünümlere sahiptir. Depreme dayanıklı, ekonomik, uzun ömürlü ve sağlam olmaları sayesinde prefabrik evler, eski tipte yapılara göre bir adım öndedirler.

Temiz ve Ekonomik Prefabrik Ev

Prefabrik ev; tercihe göre, çeşitli hacimlerde temin edilebilmektedir. Eski tip yapılara göre daha kısa olan inşa süreleriyle, zaman tasarrufu sağlamanıza da yardımcı olurlar. Sevkiyatın yapılacağı alanda, önceden hazırlanmış olan beton bir zeminin olması yeterlidir. Yaşadığınız evi prefabrik olarak tercih ederek, doğaya da daha az zarar vermiş olursunuz. Çünkü inşaat esnasında harcanan enerjiden tasarruf edersiniz ve inşaat süresince kirletilen bir çevre söz konusu olmaz.

Sevdikleriniz İçin Prefabrik Ev Seçin

Aileniz için sıcacık bir yuva olan prefabrik evler, modüler olarak üretilmektedir. Prefabrik evmodelleri; hem iç, hem de dış görünüşleriyle dikkat çekici olmaktadırlar. ozgeyapi.com internet adresinden; çok sayıda prefabrik ev seçeneğini, hem içeriden hem dışarıdan detaylı olarak görebilirsiniz ve bu evler hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.