Modern telefonlardan bile daha karizmatik

CHIP Online
24-10-2013, 18:25   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Yeni nesil telefonlara bir türlü ayak uyduramayanlara, piyasada bulunabilecek en iyi alternatif!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mod ... rizmatik_43337.html

<div>
Bazen nostalji, teknolojiden çok daha üstün gelebilir. Kendini akıllı dijital teknolojilere adapte edememiş insanlara, özellikle de dedelerimize ya da büyük annelerimize hem bir telefon hem de bir saat hediye almak istediğimizde, bu cep saati çok doğru bir seçim olabilir.


</div>
<div>
Herkes her şeyin "akıllısını" istemiyor olabilir. Biraz daha nostaljik yaşamak isteyen insanlar da olabilir. Onların alışık olduğu "cep saati"ni bir telefonla birleştirme fikri, ortaya işte bu sonucu çıkarmış.


Kapağı açıldığında telefon tuşları ve telefon ekranı ortaya çıkan bu cep saati, çoğu telefondan daha karizmatik duruyor. 1.3 MP kameraya sahip olan cihaz bu sayede küçük hatıra fotoğrafları çekmeye de izin veriyor. Ayrıca MP3 çalar olarak da kullanılabiliyor. Bluetooth sayesinde modern çevre ekipmanlarına bağlayabileceğiniz cep saati modern işletim sistemlerine sahip bir akıllı telefon değil ama modern telefonları kullanmayı öğrenemeyen yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayacak kadar güçlü bir dijital telefon.


85 Dolar fiyat etiketi olan cihaz, dedelerimizin, babanelerimizin doğum günleri için hoş bir hediye olabileceği gibi, farklı bir tarz denemek isteyen gençlerin bile ilgisini çekecektir.


</div>

Tüm Konu: Modern telefonlardan bile daha karizmatik

Kaynak: www.chip.com.tr