Monochroma, 28 Mayıs'ta satışa sunuluyor!

CHIP Online
20-05-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İstanbul'da bulunan Nowhere Studios tarafından üretilen ilk PC oyunu Monochroma, bu tarihte geliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mon ... unuluyor_47220.html

İstanbul'da bulunan Nowhere Studios tarafından üretilen ilk PC oyunu Monochroma'nın yapım süreci sona erdi. Oyunculardan Kickstarter üzerinden aldığı destek ve üç senelik geliştirme döneminin ardından oyun 28 Mayıs itibariyle Playstore ve Steam üzerinden satın alınılabilir ve oynanabilir durumda.


Distopik bir dünyada kardeşini güvenli bir yere götürmek isteyen bir karakter etrafında gelişen MonoChroma hikayesi, oyuncuların karşısına çeşitli bulmacalar ve engellerle çıkıyor. Bulmaca platform türünün temsilcisi olarak piyasaya çıkacak oyun, atmosferi, müzikleri ve hikayesiyle ön planda.


Etkileyici ve dokunaklı bir atmosfer içinde geçen Monochroma'nın tüm müzikleri alternatif müzik camiasının önemli isimlerinden Gevende grubu tarafından yapıldı. Endüstriyel dünya içinde var olmaya çalışan bir çocuğun hikayesini tamamlar şekilde ilerleyen oyunun müzikleri, oyuncuları Monochroma dünyasının içine çekiyor.


Ayrıca Monochroma, PlayStore üzerinden yaptığı her satıştan 5 TL'yi Umut Çocukları Vakfı'na bağışlama kararı aldı. Oyuncuların Monochroma oynarken oyundaki kardeşine yardım ettiklerini ve oyunun geliştiricileri olarak bunu gerçek hayata da yansıtmak istediklerini belirten oyunun yapımcısı Burak Tezateşer, bu kampanya ile oyun üzerinden sosyal bir fayda sağlamak istediklerinin altını çizdi.

Tüm Konu: Monochroma, 28 Mayıs'ta satışa sunuluyor!

Kaynak: www.chip.com.tr