Monster T2-REX T71S96S0 bunu tavsiye eder misiniz

yasin1fb
20-07-2007, 19:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2007

merhabalar laptop alacagım şu makineyi begendim sizlerinde görüşlerini alayım.

Monster T2-REX T71S96S0 Santa Rosa Core2 Duo T7100 1.8GHz, 1GB DDR2, 120GB SATA HDD, 15.4" Free Dos Notebook + Çanta

1796 ytl
Monster / Notebook
Bizde: 1.796,82 YTL (1.796.820.000 TL)
119,79 YTL'den Başlayan Taksit Seçenekleri
# Intel® Centrino® Duo Mobil işlemci Teknolojisi
# Intel® Core™ 2 Duo T7100 ( 1.80 Ghz, 800 Mhz FSB, 2 MB Cache, 64 bit )
# Intel® 965PM Chipset,
# Intel® PRO/Wireless 4965 AGN WI-FI kartı ( ( 3 Anten bağlantısı. 5 kat daha güçlü bağlantı ve 2 kat daha fazla kapsama alanı !!! )
# 512 MB nVIDIA® GF8600M GS ( 256 MB Bağımsız + 256 MB Turbo Cache özelliği ile Max. 512 MB ) DirectX 10 destekli
# 15.4" WXGA (1280 x 800 ) " Crystal Bright " Parlak, Geniş Ekran
# 1 GB DDR II 667 Mhz KINGSTON Bellek ( 2 Slot / 64 bit işletim sistemi ile Max. 4 GB )
# 120 GB 5400 RPM SATA 8MB Cache ( WD / SEAGATE / SAMSUNG )
# 2.0 Mpixel dahili Web Camera + Dahili Mikrofon ( Cameranın sağında ve solunda 2 adet mikrofon )
# Super Multi DVD-RW Dual Layer
# Dahili Bluetooth adaptör Ver.2.0
# Card Reader 8.1 ( MMC/SD/Mini-SD*/Memory Stick/MS Pro/MS-Duo*/MS-Pro-Duo*/XD ) * Kart adaptör ile desteklenen bellek çeşitleridir.
# Kulaklık çıkışı ve Mikrofon girişi
# 56k V92 Modem + 10/100/1000 Gigabit Ethernet
# 4 x USB 2.0 + 1 x IEEE1394
# 1 x PCMCIA Express Card Slot + S-Video Tv-Out
# 1 x TOUCHPAD Kilitleme tuşu, 1 x Power4Gear güç yönetimi tuşu
# Stereo hoparlörler + High Definition Audio
# Li-On Batarya 6 CELL ( Ortalama 2,5 saat pil ömrü )
# 362 x 268 x 28.5 to 39mm / 2.9 kg
# Free DOS işletim sistemi.
# ASUS Power DVD ve Nero Oem Suite Yazılımları
# Powered By ASUS ( Intel® Onaylı )
# Notebook Çantası Hediyeli

Garanti Süresi:2 YIL garanti.

En son Intel® Core™2 Duo işlemcisi ve Mobil Intel® GM965 Express Chipset ailesi tabanlı, gelecek nesil Intel® Centrino® Duo işlemci teknolojili MONSTER® Dizüstü Bilgisayarlar ile, mobil dünyada rakiplerinize karşı üstünlük sağlayın. Intel® Centrino® Duo işlemci teknolojili MONSTER® Dizüstü Bilgisayarlar; oyunlar, çoklu görevler, video aktarımı ve çarpıcı görüntü kalitesine sahip filmler izlenebilmesini sağlayan heyecan verici bir performansa sahiptir. Intel® Centrino® Duo işlemci teknolojili MONSTER® Dizüstü Bilgisayarlar, bu özelliklerinin yanısıra, mükemmel pil ömrü ve daha hızlı ve daha geniş kablosuz kapsama alanı da sunar. Intel® Core™2 Duo işlemcili ve Intel® Centrino® Duo işlemci teknolojisi tabanlı MONSTER® dizüstü bilgisayar :

# Daha fazla işlemci gücü gerektiren uygulamaları eş zamanlı olarak çalıştırabilmek için, önceki nesil Intel® Centrino® tabanlı dizüstü bilgisayarlara kıyasla ( 2X ) iki kata kadar daha yüksek çoklu görev performansı sağlar.

# Mobil Intel® 965 Express Chipset’in bir parçası olan Intel® Clear Video Teknolojisi daha yüksek görüntü kalitesi, daha fazla netlik ve özelleştirilebilir renk denetimleri ile mükemmel video oynatımı sağlar.

# Kullanıcıların ihtiyacı olan şeyleri daha çabuk bulmalarına yardımcı olarak verimliliği arttırır ve mükemmel bir Windows® Vista™ ve Windows® Aero™ arayüz deneyimi sağlar.

# Yeni wireless-n ağı üzerinde Intel® Next-Gen Wireless-N teknolojisi ile kullanıcıların daha hızlı, daha geniş ev içi kablosuz kapsama alanına sahip olmaları ve mükemmel bir HD eğlence deneyimi yaşamaları için beş kata varan oranlarda daha fazla kablosuz bant genişliği sağlar. ( 3 Anten bağlantısı. 5 kat daha güçlü bağlantı ve 2 kat daha fazla kapsama alanı !!! )

# Intel® Akıllı Güç Yetenekleri teknolojisi ile daha uzun pil ömrü ve dolayısıyla da kablolar olmadan, online olarak çalışmak veya film izlemek için daha fazla zaman sağlar.

# Sıfır Pixel Hatası garantisi !!! ( İlk 15 gün )
# " OYNAYAMADIĞINIZ OYUN yada ÇALIŞTIRAMADIĞINIZ TASARIM / CAD-CAM programı " olursa anında iade garantisi... ( İlk 15 gün )
# 512 MB nVIDIA® GF8600M GS ( 256 MB Bağımsız + 256 MB Turbo Cache özelliği ile Max. 512 MB ) Tamamen Bağımsız DirectX 10 ve Full HD destekli 128 bit Ekran kartı ile Windows® VISTA™ altında Olağanüstü Oyun, Eğlence, Tasarım ve Modelleme deneyimi !!! Yeni nesil mobil GeForce 8600M GS ekran kartı, Pure Video Teknolojisi ile HD-DVD ve Blu-Ray konusunda tam destek sağlarken, PowerMizer teknolojisi ile de kullanım süresi ve performans arasında etkin bir denge sağlamaktadır.
# Günümüzün dijital yaşamı tamamen taşınabilirlik üzerine kuruludur. Hiç olmadığı kadar yüksek güvenlik ve performans, taşınabilirlik ve daha uzun pil ömrü sunan depolama sayesinde MONSTER® dizüstü bilgisayarlar mobil bilgi işlem için çıtayı yükseltmeye devam etmektedirler. MONSTER® Notebook' larda yüksek performans, güçlü özellikler ve gelişmiş yazılımlar alanında endüstrinin öncüsü 5 yıl garantili Seagate® diskler kullanılmaktadır.
# 8 MB önbelleğe sahip 5400 RPM veya 7200 RPM sabit diskler, yüklü miktarda veriyi sorunsuz biçimde işler. Teknik anlamda gelişmiş motor, fısıltıdan sessiz ve daha soğuk çalışmayı sağlarken, düşük pil tüketimi şarj etmeye gerek kalmaksızın çalışma ömrünü korur, pil ömrünü uzatır ve dizüstü bilgisayarınızın daha uzun süre çalışmasını sağlar.
# Seagate® 7200 rpm dizüstü bilgisayar diskleri mevcut olan en yüksek dizüstü performansıyla size hareket özgürlüğü ve maksimum üretkenlik sağlarken, MONSTER® dizüstü bilgisayarınız sabit diski ile masaüstü bilgisayar deneyimine rakip bir performans sunmaktadır.
# Güvenlik ve emniyet için üretilmiş, sağlam tasarımlı ve yüksek ölçüde darbeye dayanıklı Seagate® sabit diskleri, dizüstü bilgisayarınızın zor koşullarda çalışmasını sağlarken, sabit diskinizin veri güvenliği ve çalışma performansını sürekli olarak kontrol eden yerleşik kendi kendini denetleme teknolojisi ile korunmaktadır. 160 GB'lık disk, 2665 saat'e kadar dijital müzik, 51.200 dijital fotoğraf, 160 saat dijital video veya 80 adet heyecanlı oyunu depolar.
# Max. 4 GB' a kadar yükseltilebilir DDR-2 667 Mhz ve 800 Mhz memory desteği !!! ( Windows® VISTA™ 64 bit işletim sistemi ile ) MONSTER® Notebook' larda üstün kaliteli, %100 uyumluluk garantili, güvenilir, Ömür Boyu garantili KINGSTON® Bellekler kullanılmaktadır !!! KINGSTON®, Dünyanın 1 numaralı bağımsız bellek üreticisidir !!!
# 15.4" WXGA 1280x800 Geniş, Parlak Ekranı ve mükemmel ekran kalitesi ile oyunlar, filmler, sunumlar ve tüm uygulamalarda etkileyici bir deneyim sunuyor.
# Yüksek kaliteli 2.0 Mpixel video kamera ile Skype, MSN Messenger gibi uygulamaları kullanıp görüntülü görüşme yapabilirsiniz.
# Dahili Bluetooth Ver. 2.0 + Dual Layer DVD-RW ve TOUCHPAD Kilitleme tuşu !!!
# Verify By INTEL® programının satış sonrası desteği ve güvencesi ile 2 YIL INTEL garantisi.
# Verify By INTEL® programının satış sonrası desteği ile bol ve ekonomik yedek parça... ( Klavye : 10 $, 6 CELL Batarya : 60 $, Adaptör : 25 $ vb... )
# Verify By INTEL® programı için ASUS® tarafından ortak uyumluluk standartlarında üretilen çok zarif, sağlam, estetik ve şık tasarıma sahip barebone kasa
# Esnek UPGRADE seçeneği ile garanti bozulmadan ürününüzü istediğiniz gibi yapılandırın !!! Tüm bileşenler garanti kapsamı içinde kullanıcı tarafından istenildiği gibi değiştirilebilir.
# Esnek garanti uygulamaları !!! Notebook yanmadıkça, kırılmadıkça, çizilmedikçe, suya düşmedikçe garanti kapsamında...
# Windows® Vista™ Home Premium, evinizde veya hareket halindeyken bilgisayarınızda daha fazla kullanım kolaylığı, güvenlik ve eğlence sunar. İçerdiği Windows® Media Center özelliğiyle, dijital fotoğraflarınız, TV ve filmleriniz ve müzik dosyalarınızla keyifli zaman geçirmenizi kolaylaştırır. Ayrıca, bilgisayarınızın tümüyle yeni bir güvenlik ve güvenilirlik düzeyiyle korunduğunu blmenin verdiği bir iç huzuru sağlar. Tüm bu özellikleriyle Windows® VISTA™ Home Premium, evinizde bilgisayar kullanımı keyfini yeniden tanımlar.
# Bilgisayarınızın kullanımını her geçen gün daha da kolaylaştıran yenilikçi bir tasarımla başlatılır. Windows® Aero™ ile, dinamik yansımalar, düzgün animasyonlar, cam gibi şeffaf menü çubukları ve üç boyutlu düzende açık pencereler arasında geçiş yapabilme becerilerine sahip olacaksınız. Hızlı masaüstü araması becerileri ve bilgilerinizi düzene koymanın yeni yolları sayesinde, istediğiniz e-postaları, belgeleri, fotoğrafları, müzik dosyalarını ve diğer bilgileri hızla bulabilir ve kullanabilirsiniz. Windows® Vista™ Home Premium sürümünün taşınabilir bilgisayarınızdan olabildiğince yararlanmanıza nasıl yardımcı olduğuna hayran kalacaksınız. Basitleştirilmiş güç yönetimi, daha kolay kablosuz ağ kullanımı ve bağlı kalmanızı sağlayan aygıtlarla eşitlemenin hızlandırılmış yollarını sunar.

görüşlerinizi bekliyorum

bjk_semih
21-07-2007, 08:47   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,452 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007

BENCE O FİYATA DAHA İYİLERİ VAR. AŞAĞIDAKİLERİ TAVSİYEMDİR.
1--
2--
3--