Moto X, Android L güncellemesi alacak!

CHIP Online
08-08-2014, 00:02   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android L güncellemesini alacak telefonlardan biri, geçen senenin bu sevilen amiral gemisi olacak!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mot ... i-alacak_48794.html

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Zor zamanların markası Motorola hakkında her gün bir iyi, bir de kötü haber duymaya alıştık. Nitekim bu sefer sıra hem Motorola, hem de Moto X kullanıcıları için sevindirici bir haberde...


Bir süre önce gerçekleştirilen "Moto E launch event"  teknoloji sektörünün yakinen takip ettiği bir etkinlikti ve bu etkinlik esnasında, Motorola telefonunun bir sonraki büyük Andorid versiyonuna yükseltileceği haberini verdi. Her ne kadar şimdilik Android L hakkında başka bir bilgi verilmemiş olsa da gelen haber ile birçok kişi derin bir nefes aldı. Ayrıca Motorola'dan Punit Soni'nin yaptığı bir açılamada Moto X kullanıcılarının içine su serpti. Soni'nin verdiği bilgilere göre Motorola'nın 2013 yılında çıkan amiral gemisi de yeni Android işletim sistemine geçiş yapabilecek.


Motorola ayrıca çok daha ucuz modeli olan Moto E'nin de Android işletim sistemi konusunda kendisini geliştireceğini belirtti. Şimdilik güncellemelerin ne zaman geleceği hakkında herhangi bir bilgi verilmedi ama bu haberler şüphesiz Motorola için ziyadesiyle önem arz ediyor.

Tüm Konu: Moto X, Android L güncellemesi alacak!

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Kaynak: www.chip.com.tr