Motorola "ben de varım" dedi!

CHIP Online
27-02-2014, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Google'dan Lenovo'ya geçen cep devi Motorola'nın da, MWC 2014'te ilginç sürprizleri vardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mot ... rim-dedi_45652.html

Resimlerle: MWC 2014'te patlayacak bombalar!

Motorola, MWC 2014'te yeni bir akıllı saat geliştirdiğinin haberini verdi. Google'ın bünyesinden ayrılan Motorola'nın yeni saati, "önümüzdeki sene" ortaya çıkacak.


Motorola ürün yönetimi başkan yardımcısı Rick Osterloh, etkinlikte yaptığı açıklamada "ilginç bir giyilebilir teknolojiyi önümüzdeki sene ortaya çıkaracaklarını" söyledi ve şunları ekledi: "Ana odak noktamız, şu sorunu çözmek olacak: Piyasada giymek isteyebileceğiniz hiçbir giyilebilir teknoloji yok - çünkü hepsi çok çirkin görünüyorlar." "Bu sorunu cihazı bir takı veya giysi gibi bir eşya haline getirerek çözmek istiyoruz."


Firma, yeni giyilebilir teknolojisini birkaç ay içinde duyuracağını söylüyor. Motorola'nın Twitter hesabında paylaşılan bilgiye göre ise firma, akıllı saatini bu sene piyasaya sürmek istiyor.


Bu arada Motorola bununla da yetinmeyecek gibi görünüyor. MWC 2014'te Twitter'dan gelen soruları yanıtlayan Motorola yöneticileri, Moto X'in bir sonraki sürümüyle ilgili soruya "Bekleyin - ipucu - yaz sonu" cevabını verdi.

Tüm Konu: Motorola "ben de varım" dedi!

Resimlerle: MWC 2014'te patlayacak bombalar!

Kaynak: www.chip.com.tr