Motorola Moto G Türkiye'de, işte fiyat!

CHIP Online
07-02-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Android 4.4 KitKat destekli Morotola Moto G Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mot ... te-fiyat_45265.html

Motorola'nın ses getiren akıllı telefonu Moto G, Türkiye'de satışa sunuldu. Android 4.4 Kitkat ile en güncel ve keyifli Android deneyimini garanti eden Moto G, 4 çekirdekli işlemcisi, HD kalitesinde ekranı ve gün boyu kullanıcısını yarı yolda bırakmayan bataryasıyla dikkat çekiyor.

Moto G'nin 4.5 inçlik HD kalitesindeki ekranı, iyi bir görüntü kalitesine sahip. Gorilla Glass kaplama, günlük kullanımda ekran üzerinde oluşabilecek çizilmelere karşı ek koruma sağlıyor. Ekrandaki özel su itici kaplama ise hafif yağmur altında bile ekrana sıçrayan su damlacıklarını sorun olmaktan çıkarıyor. Moto G'ye hayat veren yüksek performanslı 4 çekirdekli mobil işlemci, aynı anda çok sayıda uygulamanın getireceği yükü üstlenerek kullanımı daha akıcı ve keyifli hale getiriyor. 2070 miliamperlik batarya, tek şarjda gün boyu kullanım imkanı sunuyor.

Android'in en yenisini avuçlarınıza taşıyor

Moto G, dünyada en yaygın kullanılan mobil işletim sistemi olan Android'in üreticisi Google tarafından, donanım ve yazılımın ideal birlikteliğine örnek olacak şekilde tasarlandı. Android işletim sisteminin en yeni sürümü olan Android 4.4 Kitkat sürümüne güncellenebilme özelliğine sahip olan Moto G, kullanıcılarına en yeni ve en keyifli mobil deneyime sahip olma garantisini sunuyor.

Moto G, Türkiye'de KDV dahil 849 TL fiyatla satışa sunuldu.

Tüm Konu: Motorola Moto G Türkiye'de, işte fiyat!

Kaynak: www.chip.com.tr