Motorola'nın yeni cebi Moto E yolda!

CHIP Online
22-04-2014, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Motorola, çok ses getiren Moto G'nin ardından, yine çok ses getirecek yeni cebi için hazırlanıyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mot ... -e-yolda_46691.html

Resimlerle: Bu cepler Android 4.4 KitKat'lı!

Motorola'nın bu yılın başında çıkarttığı sürpriz cebi Moto G'yi hatırladığınızı sanıyoruz. 800 TL'lik fiyat etiketiyle fiyat/performans konusunda hayli cazip bir seçenek olan Moto G'nin ardından bu kez yine uygun fiyatlı bir Android cebi üzerinde çalışmayı sürdüren Motorola, bu yıl adından bir hayli söz ettirecek gibi. Yeni cebin adı Moto E olacak. 


İspanyol Xataka internet sitesi tarafından yapılan bir habere göre Motorola'nın yeni cebi Moto E, yine tıpkı Moto G gibi uygun fiyatlı bir model olacak. 4.3 inç ekranın sahibi olacak olan Moto E, Android 4.4.2 işletim sistemiyle gelecek. Hatırlayacak olursanız Moto G ortaya çıktığında Android 4.3'le gelmişti. Ekran boyutunu Moto E'de biraz daha küçülten Motorola, çift çekirdekli ve 1.2 GHz hızında çalışan işlemci ile uygun bir performans sunmayı amaçlıyor. 1 GB Ram ve 4 GB hafıza da ceple gelen diğer birimler. Ancak cebin microSD kart slotuna sahip olup olmayacağı henüz gizemini koruyor. 1900 mAh'lik bataryaya sahip olacak olan cep, arka yüzünde 5.0 megapiksel değerinde bir kamera da taşıyacak.


Daha önce Moto G ile orta segmente hitap eden Motorola, Moto E ile giriş seviyesinde iyi bir cep telefonu almak isteyenleri hedefliyor. Yakında Latin Amerika başta olmak üzere piyasaya sunulması beklenen Moto E'nin fiyatının ise yaklaşık 230 dolar civarında olacağı düşünülüyor.

Tüm Konu: Motorola'nın yeni cebi Moto E yolda!

Resimlerle: Bu cepler Android 4.4 KitKat'lı!

Kaynak: www.chip.com.tr