Motorola X Phone dedikoduları

CHIP Online
10-05-2013, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Son dönemin belki de en gizemli telefonu "X Phone" hakkında ne biliyoruz; neler konuşuyoruz?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mot ... kodulari_40282.html

Resimlerle: 2013'ün cep telefonları!

Yaklaşık bir yıl kadar önce Google bünyesine katılan Motorola Mobility, hala arama devinin markasını taşıyan Motorola tasarımı bir telefon üretebilmiş değil. Firmanın "X Phone" adlı bir cihaz üzerinde çalışmakta olduğu söylentileri geçtiğimiz Aralık ayından bu yana ağızdan ağıza dolaşıyor. Ancak ne Google ne de Motorola iddialara açıklık getirecek bir açıklama yapmıyor.


Google'ın, Nexus'un yeni modelini üretmek amacıyla Motorola'nın birikiminden faydalanacağından eminiz. Kendi bünyasine kattığı Motorola'nın telefon tasarımı konusundaki azımsanamayacak birikimi, Google'ın çok işine yarayacaktır. Ancak en azından şu an için hiçbir şeyin kesin olmadığını belirtmekte fayda var.


Kimileri Avustralya'da servis sağlayıcıların, X Phone'u şimdiden deneme şansı bulduğunu iddia ediyor. Hatta söz konusu firmalardan birinin bir yöneticisinin telefon için "çığır açacak, Samsung ve Apple'ı sıkıştıracak bir cihaz" dediği bile iddia ediliyor.


İnternette dolaşan tüm Motorola X Phone dedikodularını sizler için inceledik ve tek bir yazıda bir araya getirdik. Böylece söylenti bolluğunun yol açtığı kafa karışıklığını bir nebze olsun gidermeyi umuyoruz.


Motorola X Phone etrafında biçimlenen söylentilerin pek çoğuna göre Google, telefonun resmi tanıtımını, Mayıs ayı ortalarında düzenlenecek IO konferansında yapacak. X Phone iddia edildiği gibi IO konferansında tanıtılsa bile pek çok kullanıcının yeni telefonu elde etmek için beklemesi gerekecek. Çünkü hatırlanacağı üzere Nexus 4, piyasaya çıktığı gibi tükenmişti. Aynı şeyin X Phone piyasaya sürüldüğünde de yaşanacağını tahmin ediyoruz. Gelen ilk duyumlar, X Phone'un Haziran ya da Temmuz gibi piyasada olacağını gösteriyordu. Ancak daha sonra telefonun piyasaya çıkışının Ağustos ya da daha sonrasına ertelendiği iddia edildi.


Tüm Konu: Motorola X Phone dedikoduları

Resimlerle: 2013'ün cep telefonları!

Kaynak: www.chip.com.tr