MotoX markalı tabletlere hazır mısınız?

CHIP Online
13-09-2013, 21:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

İlk denemesi büyük bir hüsranla sonuçlanan dev şirket, bir kez daha tablet üretmeye kararlı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mot ... -misiniz_42610.html

Resimlerle: 2013'ün tabletleri!

Motorola uzun zamandır tablet işinde elini ayağını çekmişti. Google tarafından satın alındıktan sonra ise büyük beğeni toplayan MotoX telefonlarını tasarlayan Motorola, şimdi yeniden tablet savaşına girmeye hazırlanıyor. Bu kez, MotoX ismiyle tablet üretecek olan Motorola, yeni cihazı MotoX'in tasarımı üzerinden geliştirmeyi planlıyor.


Motorola'nın CEO'su Dennis Woodside, henüz üzerinde konuşmak için çok erken olduğunu vurguladığı tablet planları hakkında bilgi vermezken, bu planın varlığını inkar da etmedi.


Daha önce Xoom isimli tabletler üreten Motorola'nın bu ismi terk edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. İstenilen başarıyı yakalamayan Xoom, Motorola'nın tabletlere küsmesinin de nedeni olmuştu.


Piyasa analizcileri, büyük beğeni toplayan Moto X formatının yeni tabletler için de çıkış noktası olacağını düşünüyorlar. Ayrıca, Motorolanın kişiselleştirilmiş Moto X telefonları sipariş almasına imkan veren Moto Maker yazılımının kişiselleştirilmiş tabletler üretmek için de kullanılabileceği düşünülüyor.

Tüm Konu: MotoX markalı tabletlere hazır mısınız?

Resimlerle: 2013'ün tabletleri!

Kaynak: www.chip.com.tr