Mp3 indir ve radyo dinle

ursan
03-08-2012, 00:27   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2012

Appstore Linki :
App Store - Müzik & Radyo Dinle

Cihazınızın hafızasını mp3 ve video dosyalarıyla doldurmanıza gerek kalmayacak. Müzik, video ve radyo ile ilgili sevdiğiniz herşeyi burada bulabileceksiniz. ?

? Radyo, yerli müzik, yabancı müzik, ilahiler, dizi müzikleri, klipler, filmlerden kesitler vs. müzik ile ilgili bütün ihtiyaçlarınızın karşılığı burada.

??? Kotanızı harcamak istemiyorsanız müzikleri indirin veya oluşturduğunuz şarkı listesini arabelleğe alın ve internet bağlantısına ihtiyaç duymadan yolda, işyerinde, evde, arabada istediğiniz heryerde dinleyebilirsiniz.

? Müzik veya radyo dinlerken programı açık tutmanıza gerek yok. Siz diğer uygulamarınızı kullanırken veya internette sörf yaparken o arkaplanda çalmaya devam eder. Üstelik arkaplanda kontrol edebilme imkanınız var. Parçalarınızın veya radyoların arasında gezinmek için programı açmanıza gerek yok.

? Birçok ses ve video dosyasını aynı anda indirebilirsiniz. Arkaplanda indirme desteği mevcuttur. Ayrıca cihazınız arkaplanda çalışmayı desteklemiyorsa yada indirme işleminiz yarıda kaldı ise programa tekrar girdiğinizde indirmeler kaldığı yerden devam edecektir. Kapasitesi büyük dosyaları durdurup devam edebilme özelliğiyle sadece internet olan yerlerde indirme şansınız var.

?? Favoriler bölümünde kendinize özel çalma listeleri oluşturun, daha sonra arama yapmadan listelerinizi dinleyin.

? Tek tek müzik seçmek istemiyorsanız hazır çalma listeleri arasında arama yaptırıp bunları direkt playere veya favorilere aktarın.

? Player bölümüne arama sonuçlarını, favori müziklerinizi, indirdiğiniz mp3'leri veya bilgisayarınızdaki mp3'leri aktarıp dinleyin.

? Armalarınıza HD filtresi koyup sadece HD kalitedeki müzik ve videoları görüntüleyin.?

? Beğendiniz müzik ve videoların benzerlerini görün.

? İndirilenler bölümündeki dahili explorer'i ile kendi klasörlerinizi oluşturun, müzik ve videolarınızı kategorize edin. İstediğiniz klasörde özel arama yaptırıp sonuçları playere ekleyin. Bir klasörü ve alt klasörleri tek tıkla playere aktarın. Klasörlerinizi veya dosyalarınızı taşıma veya kopyalama imkanı. Ayrıca bilgisayarınızdaki müzik ve videoları buraya aktarabilirsiniz veya buradaki müzik ve videoları bilgisayarınıza aktarabilirisiniz.

? Müzikleri mp3 olarak veya klip olarak indirebilirsiniz. İndirdiğiniz klipleri isterseniz daha sonra mp3 formatına dönüştürün veya bilgisayarınızdan programa aktardığınız klipleri mp3 formatına dönüştürün.

? Radyo bölümünde 400 tane yerel ve ulusal radyo bulunmaktadır. Bunlardan beğendiklerinizi favorilerim listenize ekleyebilirsiniz. Radyolarında mp3'de olduğu gibi arkaplanda dinleme ve kontrol etme imkanı mevcuttur. (radyoların 50 tanesi iphone 3G'lerde çalışmamaktadır.)??

? 50 milyonu aşkın video dosyası elinizin altında. Arama bölümüne aratmak istediğin videonun adını yazmanız yeter. ?Video kategorilerinden bir kaçı:
?- Eğlence ?
- Spor ?
- Film
- Animasyon ?
- Komedi ?
- Teknoloji
?- Oyun tanıtım
?- Eğitim
?- Araba
- Seyahat
- Gezi ?ve daha fazlası...??????

KULLANIM HAKKINDA KISA BİLGİ : Mp3'lerin arkaplanda çalması için player sekmesinin, radyoların arkaplanda çalması için radyo dinle sekmesinin açık olması gerekir. Başka bir sekmede iken örneğin arama sekmesi programı kapatır yada kilit ekrana geçerseniz müzik duracaktır.

??İndirdiğiniz müzik ve videoları itunes'ten programlar bölümüne gelerek Full mp3 sekmesinden bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Appstore Linki :
App Store - Müzik & Radyo Dinle



Tanıtım ve kullanım videoları. HD olarak izlemeniz önerilir.

Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış


Müzik indir & Radyo dinle Part 2Müzik indir & Radyo dinle Part 2
{"g":1,"m":1,"y":1, "t":"550848123"}


Video KaldırılmışVideo Kaldırılmış