MP3'leri kırpmanın çabuk yolu: mp3DirectCut

CHIP Online
05-08-2012, 16:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Müzik dosyalarını düzenlemek için hızlı ve ücretsiz bir araç mı arıyorsunuz? Aradığınız cevap burada

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mp3 ... irectcut_35074.html

Oldukça hızlı ve taşınabilir bir ses düzenleme yazılımı olan Audacity'yi bilenler çoktur. Ancak bu yazımızda size tanıtacağımız &lt;span style="text-decoration: underline;">mp3DirectCut</span> adındaki araç, mp3 müziklerini kırpmaya odaklanıyor ve bu alanda bir takım avantajlara sahip.


Adından da anlayacağınız gibi MP3 dosyalarını direkt olarak düzenlemenize izin veren ücretsiz mp3DirectCut, kopyala/yapıştır, ses değiştirme (normalizasyon vs.), AAC desteği, toplu düzenleme, duraklatma, kaydedici gibi özelliklere de sahip.


Programı çalıştırdığınızda müziğin belirli bölümlerini seçmenizi, taşımanızı vs. sağlayan birçok düğme ile karşılaşıyorsunuz. mp3DirectCut'ı kullanmayı öğrenmenin en iyi yolu, bir MP3 dosyası açarak onu biraz kurcalamanız. Örneğin bir şarkının ilk bir dakikasını silmek için bu alan içerisindeki bölümü seçebilir ve <span style="color: #888888;">Edit </span>menüsünden Remove selected elements'i seçebilirsiniz. Silmek istediğiniz bölümü fare ile seçmek yerine Audio alanındaki seçenekleri kullanarak çok daha isabetli bir seçim yapmanız da mümkün. Bu arada, mp3DirectCut'da yaptığınız bütün değişiklikleri geri alabileceğinizi de unutmayın.


Windows ve Linux'da (Wine yoluyla) çalışan mp3DirectCut, temel MP3 düzenleme ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacak bir araç.


İndirin: &lt;span style="text-decoration: underline;">mp3DirectCut</span>

Tüm Konu: MP3'leri kırpmanın çabuk yolu: mp3DirectCut

Kaynak: www.chip.com.tr