MS M.Maker ve desteklemediği dosyalar için çözüm ?

yusufdemirkoparan
08-03-2007, 15:32   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
79 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007


C:\Documents and Settings\Computer\Belgelerim\Videolarım\T.C.Kültür Bakanlığı\AVSEQ01.DAT dosyası desteklenen bir dosya türü değil ve Windows Movie Maker'a alınamıyor.
İşimi yapmadı ve bu mesajı verdi;

Bu dosyayı, Win, M.Maker'ın desteklediği dosya türüne dönüştürme imkanım var mı?

Varsa, elimde olması gereken yazılım ne olmalıdır ?

İşletim Sistemi; xp tr.
Bilgi için şimdiden teşekkür ederim.

ozgur_v
08-03-2007, 17:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
285 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

Bu program işini görür.


viking20
08-03-2007, 17:52   |  #3  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2006

Desteklenen dosya türleri:
Doğrudan Windows Movie Maker içinden içerik yakalayarak veya varolan dijital ortam dosyalarını Windows Movie Maker'a alarak Windows Movie Maker projenize içerik ekleyebilirsiniz. Windows Movie Maker'da yakaladığınız içerik, Windows Media Biçimi'nde kaydedilir. Ancak hem varolan Windows Media tabanlı içerikleri hem de başka yaygın dosya biçimlerini de Windows Movie Maker'a alabilirsiniz.
Projenizde kullanmak üzere Windows Movie Maker'a aşağıdaki dosya adı uzantılarına sahip dosyaları alabilirsiniz:
Ses: dosyaları: .aif, .aifc, .aiff .asf, .au, .mp2, .mp3, .mpa, .snd, .wav ve .wma
Resim: dosyaları: .bmp, .dib, .emf, .gif, .jfif, .jpe, .jpeg, .jpg, .png, .tif, .tiff ve .wmf
Video dosyaları: .asf, .avi, .m1v, .mp2, mp2v, .mpe, .mpeg, .mpg, .mpv2, .wm ve .wmv
----
Artık iş sana kalıyor,canın hangi formata dönüştürmek istiyorsa aşağıdaki gibi yaz arama motorlarını kullanarak tarat:Convert Dat to .....(istediğin/yukarıdan seçtiğin dosya formatını boşluğa[....] yazabilirsin).
----




Convert DAT to JPEG




Converter v.3.55


---
MyVideoConverter v1.34
Convert DAT to VCD,SVCD,DVD,AVI,ASF,WMV,3GP,SWF,MOV,RM,MP4,PSP


Fresh View 7.10 (2.40Mb)Freeware.
Resim, ses ve video dosyalarını birçok tanınmış programdan daha kolay bir şekilde organize eden bir çoklu ortam gezginidir. Bu yazılım ile video dosyalarını izleyebilir, muzik dinleyebilir, slayt gösterisinde resim dosyalarınızı görüntüleyebilir ve bir grafik dosya formatını başka bir grafik türüne çevirebilir, yazdırabilir ve HTML albümü oluşturabilirsiniz. Üstelik 100% ücretsiz.
Yazılım aşağıdaki türleri destekliyor:
Resim Türleri:
Windows Bitmap (*.bmp), Windows Metafile (*.wmf,*.emf), JPEG Resmi(*.jpg,*.jpe,*.jpeg,*.jfif), CompuServe GIF Resmi(*.gif), Portable Network Grafik Resmi (*.png), Tagged Resmi Dosya Türü Resmi(*.tif,*.tiff), Photoshop Resmi(*.psd,*.pdd), TrueVision Resmi(*.tga,*.win,*.vst,*.vda,*.icb), Run Length Encoded Bitmap (*.rle), Device Independent Bitmap (*.dib), GFI Fax Resmi(*.fax), Encapsulated Postscript Resmi(*.eps), ZSoft Paintbrush Resmi(*.pcx,*.pcc), Word 5.x Ekran Yakalama Resmi(*.scr), Alias/Wavefront Resmi(*.rla,*.rpf), SGI Resmi(*.sgi,*.rgb, *.rgba, *.bw), Portable Pixel Map Resmi(*.ppm), Portable Gray Map Resmi(*.pgm), Portable Bitmap Resmi(*.pbm), Autodesk Resmi(*.cel,*.pic), Kodak Photo-CD Resmi(*.pcd), Dr. Halo Resmi(*.cut), Paintshop Pro Resmi(*.psp)
Ses Türleri:
WAVE Müziği(*.wav), MP3 Müziği(*.mp3), MIDI Müziği(*.mid, *.midi, *.rmi), Vorbis Ogg Müziği(*.ogg), AIFF Müziği(*.aif, *.aifc, *.aiff), AU Müziği(*.au), ProTracker Mod Müziği(*.mod, *.mdz, *.nst, *.m15), Modül Listeleri Müziği(*.mol), Zipped Mod Müziği(*.mdz, *.s3z, *.xmz, *.itz), ScreamTracker Mod Audio (*.s3m, *.stm, *.s3z), FastTracker Mod Müziği(*.xm, *.xmz), Impulse Tracker Mod Müziği(*.it, *.itz), MultiTracker Mod Audio (*.mtm), Octamed Mod Müziği(*.med), Diğer MOD Müziği(*.wow, *.669, *.far, *.okt)
Video Türleri:
AVI Video (*.avi), MPEG Video (*.m1v, *.mp2, *.mp2v, *.mpa, *.mpe, *.mpeg, *.mpg, *.mpv2)
Simge Türleri:
Windows Simgesi(*.ico), Windows İmleçi(*.cur), Animasyonlu imleç (*.ani), Simge Kütüphanesi (*.icl), Executable Dosyası(*.exe), Dynamic Linking Kütüphanesi(*.dll)

Son Düzenleme: viking20 ~ 08 Mart 2007 20:31
yusufdemirkoparan
08-03-2007, 23:07   |  #4  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
79 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2007

Teşekkür ederim.

Bilginin çokluğuna bakmadan, yukarıdaki bilgileri değerlendireceğim.
Arşime alacağım.

İlgine tekrar teşekkür ederim.

jeomania
16-03-2007, 03:58   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,251 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

vaşşş:D ya ne gerek var bu kadar yazıya:)

kardş, vcd filmdeki dat dosyasını movie maker'a almak için, aygıt yöneticisinde klasor seçeneklerinden, "bilinen dosya turleri için uzantıları gizle" yi iptal et, avseq01.dat dosyasının uzantısını (.dat ı sil) .mpeg olarak değiştir işte bu kadar gözüm hadi kolay gelsin