MSI Ekran Kartı Alan Herkese Binlerce ZULA Altın!

Fly Birds
18-06-2018, 14:52   |  #1  
Fly Birds avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 22
557 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

Şimdi MSI Ekran kartları ile binlerce Zula Altın Hediye!

4 Haziran - 31 Temmuz 2018 tarihleri arasında yetkili satış noktalarından MSI GeForce GTX 1050 GAMING X 2G veya MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G ekran kartı satın alanlar Zula Altını kazanıyorlar. Kampanya dahilinde MSI GeForce GTX 1050 GAMING X 2G ile 100 TL değerinde, MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G ile 200 TL değerinde Zula Altın hediye!

Detaylar:

https://tr.msi.com/Promotion/vga-zula-bundle

Nasıl Katılacaksınız?

Kampanyaya katılmak için Türkiye'deki MSI yetkili satıcılarından (https://tr.msi.com/service/wheretobuy) satın aldığınız ekran kartınızı MSI sitesine kaydettirmeniz gerekmektedir.

Bunun için öncelikle eğer bir hesabınız yoksa https://register.msi.com adresine girin ve bir hesap oluşturun. Siteye giriş yaptıktan sonra "ÜRÜN BİLGİLERİM" sayfasına (https://register.msi.com/product) gidin ve "Ürün Kaydı" düğmesine basın ve açılan sayfada "Yeni bir cihaz kaydetmek istiyorum" düğmesine tıklayın. Seçenekler arasında grafik kartını seçtiğinizde size kayıt esnasında ihtiyacınız olacak olan seri nıumaralarını nerede bulacağınız gösterilecektir. Bu aşamada lütfen ekran kartınıza bakın ve ihtiyacınız olan seri numaralarını kaydedin. (Farklı modellerde seri numaraları farklı yerlerde ve şekillerde gösterilebilir.)

1. https://register.msi.com/home/login)adresine girin (Eğer dil otomatik olarak Türkçe gelmediyse sağ üst köşeden Türkçe'yi seçebilirsiniz.)

2. Eğer hali hazırda MSI hesabınız varsa 8 adıma ilerleyin.

3. Henüz bir hesabınız yoksa "Hesap Yarat" düğmesine basarak yeni bir kayıt oluşturun.

4. Hesap yarat kısmındaki son kullanıcı sözleşmesini okuyup eğer tüm maddeleri kabul ediyorsanız aşağıdaki "Kabul Ediyorum" düğmesine basın.

5. Karşınıza çıkan formu doldurun ve Captcha bölümündeki işlemin sonucunu kutuya yazıp "Gönder" düğmesine tıklayın.

6. Karşınıza çıkacak kısa anketi doldurun.

7. "Tebrikler! Üyelik kaydını tamamladınız" mesajını aldıktan sonra alt tarafta yer alan "Ürününüzü kaydettirmek için MSI hesabına giriş yapın" düğmesine tıklayın.

8. ÜrüKullanıcı adı ve parolanızı girdikten sonra alttaki Captcha işleminin sonucunu yazın ve "Oturum Aç"a tıklayın.

9. Karşınıza çıkan sayfada "+Ürün Kaydı" düğmesine tıklayın.

10. "Yeni bir cihaz kaydetmek istiyorum" düğmesine tıklayın.

11. Karşınıza çıkan listeden "Grafik Kartı"nı seçin.

12. Karşınıza ürün kaydı esnasında ihtiyacınız olacak olan S/N1 bilgilerini ekran kartının üzerinde nerede bulacağınızı gösteren bir sayfa çıkacaktır. Bu sayfaya bakarak satın aldığınız ekran kartınızın üstündeki seri numaralarını bir kenara kaydedin.

13. S/N1 numarasını kutuya girin ve "Sonraki" düğmesine tıklayın.

14. Karşınıza S/N2 ve CHK numarasını nerede bulacağınızı gösteren bir sayfa çıkacaktır. Ekran kartınızın üstünde S/N2 ve CHK numarasını bulun ve bir kenara not alıp "Kapat" düğmesine tıklayın.

15. Karşınıza çıkan formda sırasıyla ürünün satın alındığı tarih, nereden satın aldığınız (Mağaza, İnternet sitesi, Bayi) ve Mağaza adını seçin.

16. Faturanızın fotoğrafını çekin veya tarayın. Daha sonra "Fatura Fotoğrafı" kısmının yanındaki "Dosya seç" düğmesine basın ve açılan pencerede faturanızın fotoğrafını seçin.

17. En alttaki Captcha sonucunu yazın ve "Sonraki" düğmesine tıklayın.

18. Kayıt işlemi başarı ile tamamlandırtan sonra tercihinize bağlı olarak anketi doldurabilir veya hayır düğmesine tıklayarak bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

19. Soldaki menüden "Ürün Bilgilerim"e tıklayın.

20. Karşınıza çıkan sayfada kampanyaya uygun ürününüzün yanındaki "Talep kontrol" düğmesine tıklayın.

21. MSI Ekran kartı alan kerkese binlerce zula altın hediye kampanyasına tıklayın.

22. Karşınıza çıkan kampanya şart ve kurallarını okuduğunuzdan emin olun ve kabule diyorsanız kutucuğa tıklayıp "Devam" düğmesine basın.

23. Karşınıza çıkan sayfada "Ödülünüzü talep edin" düğmesine tıklayın.

24. Eğer fatura bilgisi ve fatura numarasını daha önce girmediyseniz karşınıza çıkan formda girin ve Captcha bölümündeki işlemin sonucunu yazıp "Ödülünüzü talep edin" düğmesine tıklayın.

25. Eğer gerekli tüm bilgileri doğru bir şekilde girdiyseniz karşınıza email adresinizi kontrol etmenizi söyleyen bir mesaj çıkacaktır. Faturanız kontrol edildikten sonra eposta adresinize Zula E-pin kodunuz ve şifreniz gönderilecektir.

Son Düzenleme: Fly Birds ~ 18 Haziran 2018 14:52 Neden: