MSI, En İyi İkiliyi sunuyor: Mini-PC Cubi 5 ve PRO

Zatara14
11-06-2020, 12:50   |  #1  
Zatara14 avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
74 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2018

Taipei, Taiwan – Tüketici ihtiyaçlarını her zaman en ön planda tutan MSI, dünyada ilk kez Intel® 10.nesil Comet Lake işlemciyle gelen yüksek enerji verimliliğine sahip Mini PC'yi duyurdu: Cubi 5, arttırılmış bir işlem gücü ve genişletilmiş işlevselliğe sahip. Yeni çıkan MSI PRO MP221 monitörün arkasına da rahatlıkla mote edilebilen Cubi 5, böylece temiz ve düzenli bir çalışma ortamı sağlıyor. Cubi 5'in performansı ve PRO MP221'in sıradışı ekranı ile işyerinde artık önünüze kimse geçemeyecek.

Ufak ama Yetenekli – Cubi 5

Cubi 5 ufak boyutlara sahip olsa da performansı Intel® Core™ i7 işlemciye (Comet Lake) kadar yükseltilebilir. Bu nedenle sizi gittiğiniz her yerde akışın içinde tutabilecek bir işlem yeteneğine sahiptir.

Temiz ve Düzenli

Cubi 5, VESA montaj standardını destekleyecek şekilde tasarlandı. Bu sayede onu PRO MP221 monitörümüzün arkasına yerleştirerek saklayabilirsiniz. Bu hem estetik açıdan daha şık görünmesini sağlıyor, hem de çalışma ortamınızda gereksiz yer kaplamasını önlüyor.

Artık uzanabileceğiniz bir yerde

Cubi 5, harici açma-kapatma düğmesi desteğine sahiptir. Bu işlev özellikle monitör arkasına monte edildiğinde işe yarar. Harici düğme sayesinde bilgisayarınızı kapatmak için monitörün arkasına uzanmak zorunda kalmayacaksınız. *Harici açma-kapatma düğmesi ürüne dahil değildir*

Kolay yükseltme

Yalnızca alt kapakta bulunan 4 vidayı açarak M.2 SSD, bellek modülleri ve 2.5” HDD/SSD depolama yuvalarına kolayca ulaşabilirsiniz. İşte bu kadar kolay.

2 elin sesi var

Aynı anda daha fazla iş yapabilmek mi istiyorsunuz? Dar alanda çok fazla bilgi sıkışmış durumda mı? Sorun yok. HDMI ve DP portları sayesinde Cubi 5 çift monitör çıkışına destek verir.

USB Type C ile daha zahmetsiz

Cubi 5'in işteki verimliliği, USB Type-C konnektörü ile daha da artıyor. Bu ters çevrilebilir konnektör sayesinde USB jakınızın yuvasına uyması için kablonuzu kıvırmak zorunda kalmayacaksınız.

Cubi 5 zaten mükemmel. Ama PRO MP221 monitör ile daha da mükemmel

PRO MP221, ihtiyacınız olan tek profesyonel monitör. 21.5” ekranı ve 1080p Full HD çözünürlüğü ile PRO MP221 istediğiniz her şeyi, istediğiniz şekilde görüntüleme imkanı sunuyor.

Özel Display Kit yazılımı

MSI'ın özel yazılımı olan Display Kit, işyerinde de en iyi yardımcınız olacak. Ekran bölme, renk ayarları ve göz koruma modu gibi birçok özelliği ile işinizi kolaylaştıracak.

Gözlerinizi korur

Yansımayı önleyen Anti-Glare ekranı ile gün boyu yorulmadan çalışın. Ekranın gözleriniz üzerindeki baskısını azlatarak hem daha konforlu, hem de daha verimli çalışmanızı sağlar.

İstediğiniz şekilde ayarlayın

PRO MP221’'nun ayarlanabilir stand tasarımı ile çalışırken kendinize en uygun açıyı belirleyin. Daha rahat oturun ve işinize odaklanın.

İçten dışa mükemmel

PRO MP221’'in dahili adaptörü sayesinde daha düzenli bir çalışma ortamına sahip olacaksınız. Artık monitör adaptörünü koyacak yer aramanız gerekmeyecek. Ayrıca Cubi 5 ve PRO MP221 mükemmel bir çift oluşturuyor. Ufak boyutuna rağmen inanılmaz güçte bir Mini PC olan Cubi 5 ve güvenilir monitörünüz PRO MP221, birlikte hem daha iyi bir performans sergiliyor, hem de çalışma ortamınızı sade ve düzenli tutuyor.

Son Düzenleme: Zatara14 ~ 11 Haziran 2020 12:58 Neden: