MSI, İş Odaklı Summit Serisini Duyurdu

Fly Birds
04-09-2020, 12:23   |  #1  
Fly Birds avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 22
557 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

MSI, İŞ ODAKLI İLK LAPTOPLARI OLAN SUMMIT SERİSİNİ VE YENİ LOGOSUNU ŞİRKETİN SANAL ZİRVESİNDE DUYURDU!

Yeni "İş ve Üretkenlik" ailesi, 11.Nesil Intel® işlemciye ve Intel® Evo™ platformu sertifikasına sahip ilk laptoplar arasında.

3 Eylül 2020 – Yüksek performanslı ve yenilikçi laptoplarda dünya lideri MSI, bugün yapılan "Başarmaya Kararlı" başlıklı ilk sanal zirvesinde, iş pazarına yüksek performanslı yeni bir ürün ailesiyle girdiğini duyurdu. Yeni “İş ve Üretkenlik” serisi, kurumsal ve bireysel müşterileri hedefliyor. Yeni iş odaklı “Summit Serisi”, yeni duyurulan 11.Nesil Intel ® işlemcisi ile kullanıcı üretkenliğini destekliyor ve COVID-19 nedeni ile tırmanışa geçen uzaktan çalışma trendine mükemmel uyum sağlıyor.

MSI, iş ve üretkenlik pazarına girişini, yepyeni logosu ile birlikte duyurdu.

Zirvenin sunuculuğunu yapan MSI Notebook Global Satış & Pazarlama Direktörü Derek Chen, etkinliği "2020 birçok meydan okuma ile başladı fakat aynı zamanda yeni fırsatlar da getirdi. Bugün, değişen iş ortamlarımızdaki ihtiyaçlarımıza uyum sağlayacak yüksek performanslı, iş ve üretkenlik odaklı ilk laptoplarımızı tanıtmaktan gurur duyuyoruz" cümlesiyle başlattı.

Kısa süre sonra ise Chen, MSI'ın bu ürün gamının 3 yeni serisini tanıttı: "Summit," "Prestige," ve "Modern" serileri 11. Nesil Intel® işlemcilerin gücü ile donatılan bu laptoplar hem kurumsal müşteriler, hem de geniş kapsamlı kullanım hedefleyen bireysel kullanıcılar için yüksek performans, üretkenlik ve verimliliği bir arada sunuyor.

Yeni Summit serisi, yeni kategorilerde MSI'ın süregelen mükemmellik arayışının birer ürünü. "Zirve" anlamına gelen “Summit” terimi, liderlerin bir araya gelmesini, en üst seviyede kararlılık ve yeteneği sembolize ediyor. Görsel profili, minimalist ve modern tasarım felsefesini takip ediyor ve günümüz profesyonellerinin benzersiz görsel zevkine hitap ediyor.

MSI Notebook tasarım departmanı müdürü Henri Chen, MSI'ın yeni logosunun, önceki tasarımla aynı performans ve ruh ile tasarlandığını, ancak daha keskin ve düz çizgilerle bu serinin minimalist stilini yansıttığını belirtti. MSI'ın detaylara verdiği önem ile tanındığını hatırlatan Chen, logonun "Fibonacci Sayısı" ve "altın oran" ile hesaplandığını anlatarak MSI'ın "sektörün en iyi, en üstün laptoplarını üretmek" vizyonunu desteklediğini söyledi.

Profesyonel sınıf laptopların uzaktan çalışma için önemi, profesyoneller tarafından vurgulandı.

Etkinlikte ayrıca, uzaktan çalışanların sayısının artması ile değişen ihtiyaç ve talepler de gündeme getirildi. Büyük şirketlerin yöneticileri, mükemmel bir laptopun başarı açısından ne kadar yaşamsal bir öneme sahip olduğunu ve pandemi sırasında evden çalışmanın getirdiği yeni zorlukları vurguladılar.

Canon IT ürünleri satış bölümü genel müdürü Oi-Masahiro, "Kurumsal seviyede güvenliğe sahip olmak son derece önemli" dedi.

Microsoft Tayvan müşteri hesapları müdürü Anita Feng ise bir laptoptan beklentilerini "Uzun çalışma saatlerini destekleyecek uzun batarya batarya süresi, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için dokunmatik panel, ayrıca konferanslar için harika bir kamera" olarak özetledi.

MSI'ın yeni İş ve Üretkenlik ürün ailesi, farklı tipte kullanıcılar ve iş kollarının ihtiyaçlarına hitap ediyor.

MSI iş laptoplarının tamamı, kurumsal ve bireysel profesyonel kullanıcıların temel sorunlarını ortadan kaldıracak şekilde tasarlandı. Örneğin 11.nesil Intel® işlemci ve Intel'in bugüne kadar ürettiği en güçlü dahili grafik çözümü olan Intel® iRIS Xe ile taşınabilirlik ve performans arttırıldı. Her iki donanım da Summit serisinin aluminyum kasası ve askeri standartlardaki dayanıklılığı ile bir araya geldi. TPM 2.0 sayesinde kurumsal seviyede güvenlik sağlanarak hem bireysel, hem de iş verilerinin güvenliği sağlandı.

Summit serisi iki farklı modele sahip. Summit B serisi, ultra taşınabilir bir kasaya yerleştirilen ve 10 saatin üzerinde çalışmaya olanak tanıyacak batarya süresi ile hareket halindeyken bile üretkenliğinizi tüm gün sürdürmenize yardımcı olacak. Summit E serisi ise farklı özelliklere sahip adanmış grafikler ve Windows Hello yüz tanıma sistemini destekleyen kızılötesi kamera ile geliyor.

Summit serisi ayrıca kullanıcı dostu uzaktan çalışma özelliklerine sahip. Çoklu dokunmatik desteği sunan dokunmatik ekran, video konferanslarda arkaplandaki istenmeyen sesleri azaltan özel yapay zeka destekli gürültü engelleme gibi işlevler de bunlara dahil.

Farklı özelliklere sahip Laptoplar: Prestige, Modern, Prestige 14 Evo ve Summit E13 Flip.

Etkinlikte ayrıca, yüksek beğeni topayan Prestige ve Modern serisi laptoplar da boy gösterdi. Bu ürünler yeni MSI logosu ve göz alıcı yeni renklerle yenilendiler. Yüksek performanslı ince tasarımı ile Prestige ve Modern serisi laptoplar, iş odaklı günlük kullanımı yüksek işlevsellik ve geniş kapsamlı özelliklerle sunuyor.

Tanıtılan yeni ürünlerden biri olan Prestige 14 Evo ise Intel'in 11.nesil işlemcisi ve Intel® Evo™ platformuna sahip ilk laptoplar arasında. Bu da Prestige 14'ü standart bilgisayarlardan çok daha akıllı yapıyor. "Güçlü performansı, anında uyanma işlevi, hızlı tepkisi ve uzun batarya süresi ile gelişmiş seviyede verimlilik ve daha iyi bir taşınabilirlik sunmakta".

Etkinliğin sonunda gelen sürpriz ise yakında çıkacak olan MSI Summit E13 Flip oldu. 360 derece katlanabilen ekranı ile tablet konforundaki bu laptop, birçok kullanım şeklini destekliyor.

Attığımız bu cesur adım, MSI için yepyeni bir dönüm noktası olarak iş laptopları kategorisinde yeni bir standardı da belirliyor. Tamamı kaydedilen etkinliğe msi.gm/VirtualSummit adresinden ulaşabilirsiniz.

Etkinliğin sonlarına doğru MSI, dünya çapında 120 ülkeye yayılmış çalışanları ile nasıl bağlantı kurduğunu da gösterdi. Bu gösteri, şirketin gücünü ve COVID-19 sürecinde evden çalışırken birlikteliği nasıl koruduğunu da ortaya koydu. MSI'ın "İş ve Üretkenlik" laptoplarının 2020 Ekim ayından itibaren popüler teknoloji mağazalarında ve online mağazalarda satışa çıkması bekleniyor.

Yüksek çözünürlüklü görseller için:  https://www.msi.com/

MSI Web sitesi:  https://www.facebook.com/TheOfficialMSI

MSI Facebook:  https://www.instagram.com/msi/

MSI Instagram:  https://www.youtube.com/user/MSI

MSI Twitter:  https://twitter.com/msitweets/

MSI LinkedIn:  https://www.linkedin.com/company/273851/

Son Düzenleme: Fly Birds ~ 04 Eylül 2020 12:26 Neden: