MSN ile ilgili problem

HPQ-User
08-06-2009, 08:51   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2007

bedri5 sormuş:
Hotmail (kbedri) hesabı için iletiler gönderilip alınamıyor. Hotmail hesabınızda ileti gönderip almak için, Web'de http://hotmail.live.com adresine gidin veya daha sonra yeniden deneyin. Windows Live Müşteri Desteği'nden yardım almak için, http://support.live.com adresine gidin ve hizmet listesinde Windows Live Mail seçeneğini tıklatın.

Konu 'yeniler'
Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x80070057
gelen kutusunu açtığımda bu hatayı veriyor
kapattığımda ise gönderilmemiş iletileriniz var diyor
gönder diyorum hata veriyor.
Bir de yurt dışındaki tanıdıklarımla görüşürken sesim kesik kesik gidiyor onlöarın sesleri net geliyor ama benim sesim kesik ve cızırtılı gidiyor.
Görüntülü arama yapmak istediğimde ise MSN kapanıyor. Oturumu yeniden açmam gerekiyor.
Problem bende mi Yoksa karşı taraftamıdır.
Yrdımlarınızı bekliyor
Şİmdiden teşekkür ediyorum.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Bilgisayarım CREA marka 1 Gbyte RAM ve 160 GB bellekli Ekran kartı onboard olan Normal masaüstü bir bilgisayar.
Vista starter kurulu

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; tr; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042316 Firefox/3.0.10 (.NET CLR 3.5.30729)

StanOne
08-06-2009, 09:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
753 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Bu sorun Windows Live Mail'in kullanıcı kimliğinize girememesinden dolayı böyle bir sorun gösteriyor. Kullandığın MSN uzantılarıysa (.hotmail, .msn, .windowslive ve .live gibi) bunlarla ilgili olan sunuculara göz atmanız gerekiyor. Dediğim şekilde msn kullanıcısı olarak oturum açıyorsanız şu URL'yi girmeniz gerekiyor. Aksi takdirde sorun çıkacaktır. Aşağıdaki linklerden herhangi birini kopyalayıp gerekli bölüme URL olarak yapıştırın.

http://mail.services.live.com/DeltaSync_v1.0.0/sync.aspx







Başka bir hesapla giriş yapıyorsanız; gmail vs. gibi bunların IMAP veya POP destekli olarak sunucu adreslerini girmeniz gerekiyor.

Sunucuları kontrol etmek için; sol bölümdeki kullanıcı kimliği üstünde sağ tıklayıp Özellikler diyin, açılan pencerede üst sekmeden Sunucular'a gelin. Burada Sunucu URL'sinde verdiğim linki oraya kopyalayın.


deniLmiş