Msn veya facebook şifre nasıl kırabilirim ?

Kapalı Hesap (200174)
25-04-2011, 16:24   |  #26  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

öncelikle virüs programını kaldır çünkü o programın sevmediği nesnelerle olur o işler sonra gel :)))

Banned
26-04-2011, 17:56   |  #27  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
558 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2008

ediyorum bu bir

Alıntı: AdRaMiTi  
Danalık yapmayın, şahsi görüşlerime başka siteleri bağdaştırmanın mantığı nedir?

Yok hackermış,yok yok güvenlikçimiş,yok yaşlı matrixcimiş, Gerçekleri söylemek bu kadar germesin kimseyi..

Söylediğimde yanlış varsa buyrun siz doğrusu yazın hep birlikte öğrenelim ..  / Ama yoksa'da oturun adam gibi yazdıklarıma saygı duyun..

şu ilk cümledeki dana kelimesini aynen iade ediyorum bu bir, ikincisi sana iltifat ettik işte daha ne istiyorsun. başka site ile bağdaştırma olayına gelince sen cw nin en harbi elemanlarından biri değil misin zaten yalan mı söyledik.

Kapalı Hesap (101323)
26-04-2011, 18:35   |  #28  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008
Alıntı: 36 boys  
ediyorum bu bir

şu ilk cümledeki dana kelimesini aynen iade ediyorum bu bir, ikincisi sana iltifat ettik işte daha ne istiyorsun. başka site ile bağdaştırma olayına gelince sen cw nin en harbi elemanlarından biri değil misin zaten yalan mı söyledik.

 
alınma ya  adramiti abi şakacıdır    ciddi olarak söylememiştir 
kendisi  çok iyi birisidir aslında 

technoman2
06-05-2011, 22:27   |  #29  
technoman2 avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
94 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2010

Beyler MSN veya Facebook şifresini öğrenmek istediğiniz kişinin bilgisayarına keylogger kurma imkanınız varsa olayı halledebilirsiniz. O şifreyi girdi mi şifre sana gelir. :D kullandığım kidlogger tavsiye ederim. Başka biliyorsanız söyleyin.

alien_fx
07-05-2011, 18:05   |  #30  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

Bu yasa dışıdır arkadaşım. Farkındasındır umarım ? Ayrıca msn şifresi kırma falan felan gibi şeylerle uğraşmaya devam edersen başın çok ağrır söyleyeyim.

OnnuuR
08-05-2011, 11:33   |  #31  
OnnuuR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,675 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2007

Bir ikincisi uğraşıcak başka işin yok mu ? (sadece merak)

genco85
10-05-2011, 16:21   |  #32  
genco85 avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2007

Bu konu buraya uygun değil! Yasadışı forumlarda aradığı bulabilirsin ne de olsa sorduğun soruda yasa dışı dostum. :)

SAİNT
10-05-2011, 16:29   |  #33  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

arkadaşlar ya güldürmeyin kıracaklarmış karşıdaki sisden hiç birşey kabul etmeden yapamazsınız illaki etki ve tepki bu ikisi olmadan hareket olmaz şifre tahmin programları var onlarda ossuruk sizden tahmin etmesi istediğiniz karekterleri soruyor yani klavyeye bir bakın o kadar çok kombinasyon oluşturulurki bu düşünülemez bile bu da artık program 1 yıldamı tahmin eder yoksa 10 yıldamı bilemem yani karşıdaki sizi iyi tanımalı yada size zarf atmalı sizde yemelisiniz ben 4 adet msn kırdım ama tabiki karşıdakini iyi tanıdığım için gizli sorularını bildim diğer şekilde benden asla dosya almıyorlar:))) tabi nihayetinde msn geri verdim.

Kapalı Hesap (101323)
11-05-2011, 11:30   |  #34  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

bu iş  sosyal mühendislik  ile veya  kendiniz bir logger yazarsınız  logger ı  fudlarsınız      virustotalde taratıp  sonuları adama yollarsınız  tabiki öyle fudlayacaksınızki  en fazla  4-5 anti tanısın  oda  ima  ile değil  sezgisel koruma ile  virustotal  sonuçlarını adama yollarsınız  sonrada inanır logger ı atarsınız işlem tamamdır
en basitinden bir örnek verdim yine basit bir örnek vermek gerekirse msn yi  mobilden  rastgele yüzlerce kez  yanlış giriş yapıp  kilitleyen bir  progream yazarsınız  msn yi kilitleyip adama şifreni değiştirdim geri almak  istiyorsan bana  şu mailden yeni bir mail adresi açıp ulaş  maili  geri almak için eski şifreni  vermen gerekiyor yeni koyduğum şifreyi unuttum microsoft eski şifreyi istiyor dersin adam yeni mail alıp sana ulaşır şifreyi yollar  hemen hotmail.com dan  giriş yapıp bu arada programı kapatmayıda unutmayın
tüm bilgilerini değiştirirsiniz olay biter veya  adamın pc bağlanıp logger yüklersiniz bu çok zordur hiçbir koruma aık değilse bile modemin güvenlik duvarı açıktır modeme girip firewall ı kapatmanız gerekir
bunu kendiniz program yazarak yaparsınız neden hep kendiniz yazın diyorum  çünkü  baskasının yazdığı programı kullanırsanız  ava giderken avlanırsınız
siz önce bence  programlama öğrenin ondan sonra bu işlere girin ama şunuda söytleyeyim  bu yaptığınız tamamen lamerliktir  konuya açan  arkadasa yazdım bunları  kimse üzerine alınmasın

Kapalı Hesap (101323)
11-05-2011, 11:34   |  #35  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2008

Mail/msn hackleme durumunda, öncelikle Yeni Türk Ceza Kanunu�nun 243. maddesi kapsamında ele alınarak iki yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle karşı karşıya kalınması mümkündür. Mail hackleme sonucunda maili hacklenen kimsenin bilgilerinde bir değişiklik veya eksiklik meydana geldiğinde bu ceza iki yıldan dört yıla kadar hapis cezasına dönüşür. (m.243/III) Yani para cezası imkanı da kalmaz.
Öte yandan, msn hackleme hacklenen kişiyi belli bir davranışı yerine getirme, zorlama veya tehdit amacıyla yapıldığı takdirde yine TCK. 107 gereğince bir yıldan üç yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası ile karşılaşılır. (Önceki cezaya ek olarak.)

Mail hackleme şayet bu amaçlarla değil de sırf o kişide sıkıntı meydana getirmek, o kişiyi rahatsız etmek gibi amaçlarla yapılıyorsa (genelde bu amaçla yapılıyor zaten) bu durumda TCK. 123 gereğince faile üç aydan bir yıla kadar hapis cezası verilir (Önceki cezalara ek olarak.)

Maili hacklenen kişi bir kamu kuruluşunda çalışıyor ve bu mail adresini kurum gereği kullanıyor ve bu mailinde işini sürdürmesi için gerekli birtakım belgeler bulunduruyorsa, bu durumda TCK. 113 gereğince bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. (Önceki cezalara ek olarak.)

Şayet maili hacklenen kişi, kamu kuruluşunda değil de özel sektörde çalışıyorsa, bu durumda TCK. 117 gereğince altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir. (Önceki cezalara ek olarak.)

Ayrıca TCK 124�te düzenlenen haberleşmenin engellenmesi suçu sübut bulduğundan, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezasına hükmolunur. (Önceki cezalara ek olarak.)

Bunun yanında mail hackleyen kişi haberleşmenin gizliliğini ihlal ettiği için de TCK. 132 gereğince altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. (Önceki cezalara ek olarak.)

Bu haberleşme bilgileri ayrı bir yerde kaydedildiği takdirde ise bu ceza yine aynı maddenin devamındaki ibareye göre bir yıldan üç yıla kadar ceza ile karşılaşılır. (Önceki cezalara ek olarak.)

Bu haberleşme bilgileri hukuka aykırı olarak ifşa edildiği takdirde ise yine bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası söz konusu olur. (m.124/II) (Önceki cezalara ek olarak.) (Msn konuşmalarını kaydedip başkalarına bunları açıklayanlar da bu ceza ile karşılaşır.)

Ayrıca mail hackleme özel hayatın gizliliğini ihlal suçu kaps***** girdiğinden TCK. 134 gereğince altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırma söz konusu olur. (Önceki cezalara ek olarak.)

Kişisel verilerin kaydedilmesi suçu da işlenmiş olduğundan altı aydan üç yıla kadar hapis cezasıyla karşılaşılır. Kişilerin siyasi, felsefi veya dini görüşlerine, ırki kökenlerine; hukuka aykırı olarak ahlaki eğilimlerine, cinsel yaşamlarına, sağlık durumlarına veya sağlık durumlarına ilişkin belgelerin veri olarak kaydedilmesi de bu hüküm içerisindedir. (TCK. 135/I,II) (Önceki cezalara ek olarak.)

Bütün bu saydığım hükümlerden hakkında dava açılmış olan kimse, bu suçu özel bir bilgi ve beceri sayesinde gerçekleştirmiş olduğu için (yani herhangi bir kişinin gerçekleştiremeyeceği bir eylem olduğundan) (kaldı ki mail hackleme tamamen bu kapsamdadır) verilecek ceza yarı nisbetinde artırılır.

Ayrıca kişilere ait mail hesapları hukuken onların mal varlıkları (mamelek) içerisinde kabul edildiğinden, mal varlığına karşı işlenen suçlar kapsamında ve özel olarak TCK.142 ve devamında düzenlenen hırsızlık suçu kapsamında ele alınır ve 142/I fıkrasının e bendi gereğince üç yıldan yedi yıla kadar hapis cezasına hükmolunur. (Önceki cezalara ek olarak.)

Öte yandan bu suçlarla birlikte kişilerin internet bankacılığı hizmetleri dolayısıyla kullandığı bilgileri ele geçiren kimseler de (kullanmış olması şart değil) TCK. 245 gereğince üç yıldan altı yıla kadar hapis cezası ve adli para cezası ile cezalandırılırlar.

Yazdığım kanun hükümlerinden bazıları kamu davası bazıları ise takibi şikayete bağlı suç niteliğindedir. Ayrıca bu tespit ettiğim TCK kapsamındaki suçlar haricinde özel kanunlarda belirtilen hükümler de söz konusu olmaktadır.baktabul

PEKİ BU CEZALAR NASIL YERİNİ BULACAK?

Peki neden bu kadar ceza söz konusuyken bu kadar insanın mailleri hackleniyor? Çünkü kimse bu konuların hukuk sistemi tarafından düzenlendiğini bilmiyor. Bilmediği gibi bunu yapanların üzerine gitmiyor. Halbuki böyle bir durumla karşılaşan kimsenin yapacakları çok basit.

Bir dilekçe yazarak ya Emniyet birimlerine ya da herhangi bir yer Adliyesinde Cumhuriyet Savcılıklarına başvurmaları yeterli. Ayrıca kişisel bilgisayarlarının IP numarasını, mailine en son girdiği tarihi, en son kullandığı şifreyi ve en son kullandığı gizli soru ve yanıt bilgilerini dilekçesine ek olarak bildirirse işler daha da kolaylaşacaktır. Savcılık talimatı veya mahkeme kararı sonucunda Emniyet Müdürlükleri tahkikata başlayacak, kullandığınız mail adreslerinin yetkili sahiplerine ulaşılarak mailinize hangi tarihte hangi IP numaralarına girildiği tespit edilecektir. Şayet mailinizi hackleyen kişi statik IP kullanmıyorsa, değişken IP numaraları Telekom tarafından sürekli olarak kayıt altında tutulduğundan hangi tarihte mailinize hangi bilgisayardan girildiği kolaylıkla tespit edilecektir. Yine buna bağlı olarak mailinizi hackleyen internet kullanıcısının kişisel bilgileri ve adres bilgileri Emniyet talimatı ile temin edilerek Cumhuriyet Savcılığına verilecektir. Tamamlanan hazırlık tahkikatından sonra Cumhuriyet savcısı şüpheli şahıs hakkında kamu davası açacak ve Emniyet kuvvetleri marifetiyle bu şahıs yakalanacaktır. Şayet mail hackleyen internet kullanıcısı bir ticari işletmeye ait bir bilgisayarı kullanmışsa aynı şekilde o ticari işletme hakkında da tahkikat uygulanacak ve hüküm kesinleştiğinde o işletme hakkında güvenlik tedbirlerine hükmedilecektir.

Kullandığınız mail hesabı yabancı bir ISP(İnternet Servis Sağlayıcısı) olduğu durumlarda Cumhuriyet Savcılıkları istinabe yoluyla o ülkenin yetkili makamları üzerinden aynı bilgileri temin edeceklerdir. Ancak msn hesapları zaten Microsoft Türkiye'ye bağlı bir hizmet olduğundan buna pek gerek kalmayacaktır.

ben bunu okuduktan sonra bu işleri bıraktım çünkü en son basım savcılıkla belaya  girdi    zor kurtuldum  bilişim suçunun  cezaları çok ağır  baska bir suç daha işlemiştim ondanda zor kurtuldum bence hiç bulaşmayın bu arada saint foruma dönmene sevindim

International Affairs
11-05-2011, 14:15   |  #36  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

bu konunun kapatılması taraftarıyım