MSNde Çevrimdışı ileti alamıyor ve bırakamıyorum ?

shadowromeo
30-01-2009, 02:56   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
146 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2007

Arkadaşıma o online olunca görmesini istediğim iletiler yazıyordum. Artık o online değilken birşey yazarsam :
"Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi" diyor.
sonradan onunda bana aynı şekilde yazamadığnı öğendim.

çevrimdışı bir kişiye tıkladığımızda normalde çıkan "çevrimdışı anlık iletiye hoşgeldiniz iletileri oturum açtığında alacak" uyarı penceresi  artık çıkmıyor. Sanırım bir daha gösterme seçeneğini seçtiğimden oldu bu olay. Nasıl düzelte bilirim ?

Editör
30-01-2009, 06:11   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
190 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

Mrb,Öncelikle Çevrimdışı ileti alışverişi yapamamak,sizin 'birdaha gösterme'' seçeneğini işaretlemenizden kaynaklanan bir problem değildir.O seçenek Çevrimdışı ileti aldığınızı size haber vermek adına acılan bir uyarı penceresinin size her defasında gösterilmesini veya gösterilmemesini sağlamak adına geliştirilmiştir.Probleme göz atacak olursak bu tür durumlar, msn programının versiyonundan kaynaklanabileceği gibi,geçici bağlantı problemlerinden de kaynaklanabilmektedir.Aynı vaka ile karşılaşmış bir kullanıcı olarak zaman zaman bu tür problemler ile karşılaşılabilmektedir.Ancak hiçbir ayarlama ve/veya yükleme yapmaksızın problemin kendiliğinden düzeldiğine şahit olduğumu belirtmek isterim.Kısmi sorunlar genel bir problem olarak algılanmamalıdır.Eğer aradan geçen belirli bir zaman dilimine rağmen bu problemi hala yaşamaya devam ediyor iseniz,msn versiyon güncellemeyi deneyebilirsiniz.Ayrıca 'birdaha gösterme' seçeneğini işaretlediğinizde böyle bir sorun ile karşılaştığınızı varsayarsak ki bu mümkün değil,iletinizin karşısında bulunan kullanıcının da aynı seçeneği işaretlemiş olması gerekirdi.

Dilerseniz MNS /Araçlar/Seçenekler/İletiler Sekmesinden Aşağıda Görünen Seçeneği İşaretleyebilir Kafanızdaki Soru İşaretine Cevap Bulabilirsiniz.

Son Düzenleme: Editör ~ 30 Ocak 2009 06:22