MSP Days ile Teknoloji Günleri bu haftasonu!

CHIP Online
24-12-2008, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Türkiye'deki üniversite öğrencilerinden oluşan Microsoft Student Partner'lar Ankara'da sizi bekliyor

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/MSP- ... aftasonu_10165.html

Microsoft Türkiye'nin Akademik Programlar departmanına bağlı olarak Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde faaliyet gösteren öğrencilerden oluşan "Microsoft Student Partner" lar bu haftasonu sizleri teknoloji dolu bir etkinliğe davet ediyor: "MSP Days - Ankara" bu haftasonu Çankaya Üniversitesi'nde...

Kendi alanlarında uzman olmakla birlikte kendileriyle birlikte çevrelerindeki öğrencileri de programlama ve donanım dalında geliştirmeye adamış olan ve üniversitelerden seçilen seçkin ve sosyal öğrencilerden oluşan Microsoft Student Partners programının Türkiye ayağı olan öğrenciler çok heyecanlı. Microsoft Akademik Programlar Yöneticisi Mehmet Tunçkanat böyle bir programın ilk defa ülkemizde gerçekleşeceğini belirtirken, "Öğrenci arkadaşlarımızın böyle bir etkinlikle kendi arkadaşlarına ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelecek olan öğrencilere farklı dallarda sunumlar hazırlayacaklarını ve kendilerini bu sunumlarla birlikte geliştireceklerini" belirtti.

Çankaya Üniversitesi'nde bu haftasonu gerçekleştirilecek olan etkinliğe MSP'ler dışında INETA Derneği'nin Türkiye başkanlığını yapmakta olan Daron Yöndem de katılacak.

Etkinlikte yer alan seminerlerden dikkat çekenler ise şunlar: Surface ve Gelecek, Windows Azure ve Bulut İşletim Sistemleri ve Windows Mobile ile Uygulama Geliştirme.

Daha bir çok seminerin gerçekleştirileceği etkinlik hakkındaki detaylı bilgileri www.mspdays.com adresinde bulabilirsiniz.

Tüm konu: MSP Days ile Teknoloji Günleri bu haftasonu!

İzleyin: MSP Days başlıyor...


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Microsoft'un öğrenci etkinliklerinden haberdar mısınız?