"Mükemmelliğe" ulaşan 6 Microsoft ürünü

CHIP Online
31-08-2012, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Microsoft'un asla vazgeçmediği ve sonunda "mükkemel" hale getirdiği 6 ürünü haberimizde...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/muk ... ft-urunu_35587.html

Resimlerle: Microsoft'un gizli kalan donanımları

Belki de kendinizi bildiniz bileli Microsoft'un teknoloji dünyasındaki önemli yerinin farkındasınız. Zaman zaman düşüşler yaşamış olsa da Microsoft, hem kişisel bilgisayar piyasasında hem de iş alanında büyük bir pazar payına sahip. Geçen senelerde Microsoft'un çok sayıda ürünü başarısızlığa uğradı. Ancak son zamalanlarda şirket, nihayet iyi bir çizgi yakalamış gibi görünüyor. İşte Microsoft'un yakın dönemde büyük ölçüde geliştirerek "kusursuz"a yaklaştırdığı 6 ürünü.


Windows 7: Microsoft'un piyasya sürüp hemen hemen hiçbirimizin beğenmediği işletim sistemleri de oldu. Ancak Windows 7'nin iyilerin arasında en iyi işletim sistei olduğunu söylemeliyiz. Windows 7 hem mükemmel işlevler sunuyor, hem de yeni bir arayüzle kaplanmış eski bir işletim sistemi hissi vermiyordu. Gelişmiş güvenlik özellikleri ile önceki Windows'lara göre önemli geliştirmeler içeriyordu.


SkyDrive: Live Mesh ile SkyDrive'ı bir araya getiren Windows Live Sync, 25GB'lık depolama alanının 2GB'ını bilgisayarınızla eşitlemenize izin veriyordu. Bir süre sonra bu alan 5GB'a yükseltildi ve kısa zman içinde tüm hizmetler SkyDrive ile birleştirildi. Kısa bir süre içinde 25GB'lık veri eşitlenebilir hale geldi. Bunun ardından Microsoft, sadece önceden hesabı olan kullanıcılara 25GB eşitlemeye izin verdi. Diğer kullanıcılar ise 7GB eşitleyebiliyorlardı. Buna rağmen hizmet, diğer dosya eşitleme hizmetlerine göre daha iyi. SkyDrive simgesinin görev çubuğundaki diğer simgelerle eşleşiyor olması da küçük, ancak hoş detaylardan.


Tüm Konu: "Mükemmelliğe" ulaşan 6 Microsoft ürünü

Resimlerle: Microsoft'un gizli kalan donanımları

Kaynak: www.chip.com.tr