MW3'ün resmi sitesi saldırı altında

CHIP Online
19-07-2011, 18:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Uzun zamandır beklenen CoD: MW3, hiç hesaplamadığı bir sepebten dolayı ne yapacağını şaşırdı

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/mw3- ... -altinda_28106.html

Resimlerle: Modern Warfare 3'den kareler...

Son yılların iki büyük yapımı olan Modern Warfare ve Battkefield 3'ün piyasaya çıkışları için geri sayım sürüyor. Aralarındaki rekabetin günden güne daha da kızıştığı iki dev firmadan hangisi bir adım ileriye gidebilecek bilinmez ama Battlefield'ın sağdık takipçileri, çoktan oyunları için bir şeyler yapmaya başladılar bile.

Geçtiğimiz günlerde durum öyle bir noktaya geldi ki Activision, piyasaya yeni çıkaracak olduğu Call of Duty: Modern Warfare 3 isimli oyunu için açacağı resmi site olacak olan ModernWarfare3.com URL'sinin çoktan kullanımda olduğunu öğrendi. Siteye girmek istendiğindeyse kullanıcının otomatik olarak Battlefield 3 sayfasına yönlendiriliyor olması Activision'u yasal yollara başvurma konusunda teşvik etmeye yetti.

Fusible.com'dan yapılan açıklamaya göre Activision, URL konusunun bir an evvel çözüme ulaşması için Ulusal Tahkim Forum'una çoktan başvurmuş durumda.  11 maddelik şikayet beyannamesi içeren bir rapor sunan Activison, sitenin kendilerinden başkasına ait olamayacağını savunuyor.

ModernWarfare3.com an itibariyle resmen saldırı altındaki bir site gibi gözüküyor ve site içerisinde YouTube üzerinden paylaşılmış birçok video bulunuyor. Bu videoların arasında Modern Warfare 3'ü en çok yerin dibine sokansa, ünlü İngiliz komedi serisi olan Monty Python and the Life of Brian isimli filmdeki pelte Sezar sahnesinin, Modern Warfare 3'ü aşağılamak için yeniden seslendirilmiş hali oldu.  


Tüm konu: MW3'ün resmi sitesi saldırı altında

İzleyin: Modern Warfare 3 bomba gibi!

Resimlerle: Modern Warfare 3'den kareler...

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Modern Warefare 3 mü yoksa Battlefield 3 mü FPS türünde lider olacak?

yilmazc
22-07-2011, 09:48   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2011

Cod hayatımdaki oynadığım en iyi savaş oyunu diyebilirim.Çünkü akılıcılı olsunsenaryosu olsun çok güzel bir şekilde hazıralnmış.Battlefield bence codun gerisinde.Mod ikiyi düşünün nasıl satış rekorları kırdığını.