mytech bilişim notebook onarım merkezi

Kayipzaman
21-11-2011, 15:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2011

Merhabalar
Türkiye' de notebook kullanımında artan satış rakamları ileülkemiz insanının teknojiyi kullanımı ve yaşamı içindeki payı hepimizin birgerçeğidir. Artan kullanıma bağlı olarak yurt içinde garanti harici notebookonarım ve yedek parça ihtiyacı notebook kullanıcılarının çözümde zorlandıklarıbir konu hep olmuştur.
Mytech bilişim olarak ileri onarım laboratuarımız ve uzmankadromuz ile bu açığı hem bilişimde çözüm bekleyen firmalara hemde sonkullanıcılara sürekli kendini yenileyen bir anlayışla hizmet vermekte.
Onarım laboratuarımız aylık 300 adet notebook onarımı yapacakşekilde oluşturulmuş, dış ticaret, satış, finans ve depo yönetimleri ilesektörde departmanlaşarak kendine özgü kurumsal yapısı ile hizmet veren öncükuruluşlardan olmuştur, bu teknolojik hizmeti ihtiyaç olan her yerdevermektedir.
Burada geniş bir tedarik zinciri oluşturularak sektörün veson kullanıcıların ihtiyaclarına yenilenerek her zaman cevap verecek şekildeçalışmalarını profesyonel kadro kontrolünde sürdürmektedir.
Bu alanda tüketicilere kesintisiz hizmet vermeyi kendinegörev bilmiştir.
Digiturk iş ortağımızla sizlerin bilişim sektöründekiihtiyaçlarınızı karşılamayı görev edindik.
Bayilerimize özel web sayfamızla teknik servisimizdekinotebooklarınızı 7/24 takip edebilir. Parça ve en son güncel bilgilerdenhaberdar olabilirsiniz.
Bütün notebookanakart onarımları 4 ay MYTECH BİLİŞİM garantili olup, fiyatlarıkargo dahil 130 TL’dir

Murat YOLCU
MYTECH BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
Rıhtım cad. Başçavuş sok.No:3
Emintaş İş Merkezi D - 405
TEL :    (216)345 22 23
GSM : (551) 221 49 79
[email=murat@mytechbilisim.com]murat@mytechbilisim.com[/email]