Ne kadar iyi? Yeni iPhone 3G S'i test ettik

CHIP Online
30-06-2009, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Ne kadar iyi? Yeni iPhone nihayet arz-ı endam etti, CHIP Online'a da test etmek düştü...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ne-k ... st-ettik_13610.html

Resimlerle: İşte yeni iPhone 3G S

iPhone 3G S geçtiğimiz günlerde ilk kez ortaya çıktığında, biz de sizlere ana hatlarıyla tanıtmaya çalışmıştık. Ve şimdi sıra, Apple'ın yeni harikasını en ince ayrıntısına kadar incelemeye; hatta didik didik etmeye geldi. Başlıyoruz...

iPhone bir fenomen olarak kabul ediliyor. Daha iki yıldır piyasada, ama bütün cep telefonu sektörünü alt üst etti. Bu arada da birkaç milyona ulaşan bir tutkulu iPhone kullanıcı kitlesini kendine bağladı, cep telefonu üreticilerini belirgin bir şekilde etkiledi ve Microsoft'un ünü kadar bir üne sahip oldu. İncelmemizden sonra şu kanıya vardık: Bu yeni model iPhone da Apple'a çok para kazandıracak ve iPhone severlerin kalbini kazanacak.

Daha ürün piyasaya çıkmadan ortada dolaşan söylentilere baktığımızda yeni modelin tasarımı hayal kırıklığına neden olabilir: Yeni iPhone tam olarak halefi ile aynı görünüme sahip. OLED bir ekrana sahip değil, 'nano' etiketli daha küçük bir versiyonu bulunmuyor ve 3 veya daha fazla farklı model versiyonu  da bulunmuyor. Ama bu çok da önemli değil; Apple, asıl kaputun altında gerçekten tuning yapmış: Daha fazla performans, daha fazla şarj tutma süresi ve daha fazla fonksiyon yeni hız serisini (S) tanımlıyor. iPhone 3G S'in artı ve eksileri hakkında her şeyi sonraki sayfalarda bulabilirsiniz.


Tüm konu: Ne kadar iyi? Yeni iPhone 3G S'i test ettik

İzleyin: iPhone 3G S

Resimlerle: İşte yeni iPhone 3G S


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: iPhone 3G'niz varsa iPhone 3G S'e geçmeyi düşünür müsünüz?

ogirginc
30-06-2009, 12:29   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
229 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009

Ben iphone 3G'yi Turkcell'den anlaşmalı aldım. Eğer onlar eskisini getir yenisi götür gibi kampanya yaparlarsa kesin alırım. Tabii makul bir fiyata :)