Nero-9.0.9.4b kurulum hatası

cronick
15-10-2008, 11:52   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

 

Slm.herkese;Nero-9.0.9.4b sürümü pcme kurmak isterken
   [URL=www.resimupload.com/ds794894521_nero_sistem_hatsı.html][/URL]
böle bi hata veriyo.sorun neden kaynakalıyo.önerisi olan varmı?
teşekkürler..

Son Düzenleme: cronick ~ 15 Ekim 2008 11:56
keshkesh
15-10-2008, 12:04   |  #2  
keshkesh avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
910 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

http://www.microsoft.com/downloa ... C1BF&displaylang=en

bunu yüklemeyi dene yükledikten sonra tekrar kurmaya çalış, temp klasörü( çalıştıra %temp% yazıp girebilirsin) temizleyip tekrar dene... bunlar da çözmezse başka şeyler bulmaya çalışırız

cronick
15-10-2008, 12:49   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

ok.deneyim teşekkürler...

cronick
15-10-2008, 13:13   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

TEMP klasörünü boşaltttım.verdiğin eklentiyi yükledim.sorun devam ediyo.başka çözüm varmı acaba?

keshkesh
15-10-2008, 13:22   |  #5  
keshkesh avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
910 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007

kullandığın nero bozuk olabilir. başka bir bilgisayarda denedin mi?
yada windowsdan kaynaklanıyor olabilir

cronick
15-10-2008, 13:39   |  #6  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

evet haklısın ağdaki başka bir pcde deneyebilirim.hemen yapıyorum tşk.ler.