Next&NextStar'dan sizi dinleyen navigasyon!

CHIP Online
12-04-2014, 17:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Next&NextStar'ın yeni 5035 navigasyon cihazı sizi dinliyor ve bakın neler sunuyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nex ... vigasyon_46530.html

Navigasyon sistemlerinin denince akla ilk gelen marka Next&NextStar'ın yeni 5035 navigasyon cihazı sizi dinliyor. Sistemde bulunan VR Plus ses komut sistemi ile kullanıcılar, ekrana dokunmadan sadece gideceği lokasyonu söylüyor.
Navigasyon teknolojilerinin önde gelen markası Next&NextStar, araç kullanıcılarının vazgeçilmezi olan navigasyon cihazlarında son teknolojiyi uygulamaya devam ediyor. Next&NextStar'ın yeni 5035 navigasyon cihazları için geliştirdiği VR Plus ses komut sistemi ile araç sahipleri artık ekrana dokunmak, adres girmek gibi zaman harcayan işlemlerle uğraşmıyor.


Navigasyon dünyasında bugüne kadar fotoğrafla navigasyon (FotoNAV), trafik bilgi sistemi (TBS), oversense dokunmatik ekran teknolojisi gibi ilkleri navigasyon kullanıcılarıyla buluşturan Next&NextStar, ekrana dokunmadan sesle komut verebilme imkanı sunan VR Plus teknolojisiyle dikkat çekiyor.


Next&NextStar'ın üstün yazılım ortakları ile birlikte geliştirdiği VR Plus ses tanıma teknolojisi, yeni 5035 navigasyon cihazlarıyla tüketicinin beğenisine sunuluyor. Navigasyon kullanıcıları adres girme, önemli nokta ve favoriler arasında arama yapma gibi işlemleri artık sesli olarak yapabiliyor. Cihaz ayrıca seyir esnasında cadde, sokak isimleri ve trafik durumunu da sesli olarak bildiriyor.


Next&NextStar 5035 Navigasyon Cihazı perakende satış fiyatı 249 TL.

Tüm Konu: Next&NextStar'dan sizi dinleyen navigasyon!

Kaynak: www.chip.com.tr