Next&Nextstar'la Piri Reis Android Navigasyon

CHIP Online
24-09-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Arabada GPS cihazı, iş yerinde tablet bilgisayar, evde oyun konsolu olabilen bu yeni cihazı tanıyın!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nex ... vigasyon_36024.html

Metropolde gün boyu iş koşuşturması içinde yaşayanlar ve günlük iş akışı içerisinde yanında birden fazla teknolojik cihaz taşımak zorunda olanların hayatını kolaylaştıracak yardımcıyı, Next&Nextstar sizlere sunuyor.


Next&Nextstar'ın geliştirdiği, Piri Reis Android Navigasyon Cihazını arabada navigasyon cihazı, iş yerinde tablet bilgisayar, evinizde ise oyun konsolu olarak kullanabilirsiniz. Tek bir üründe birden fazla özellik sunan cihaz, teknoloji tutkunlarına pratik ve keyifli bir yaşam tarzı sunuyor.


"5inch" lik çoklu dokunmatik ekran ve Android 4.x özelliği navigasyon cihazında bir arada!


"5" lik ekran ve Android 4.x özelliğinin bir arada kullanıldığı navigasyon cihazı olma özelliğine sahip Piri Reis Android Navigasyon Cihazı ile trafikte rahatlıkla yolunuzu bulabilecek, çok hassas olan dokunmatik ekranı sayesinde de hedefe ve aradığınız mevkiiye rahatlıkla ulaşabileceksiniz.


Arabada navigasyon cihazı, işte tablet bilgisayar, evde oyun konsolu


Evinizde ve işyerinizde tablet bilgisayar ve oyun konsolu olarakta kullanabileceğiniz Piri Reis Android Navigasyon Cihazına, USB ve 3G mobil modem bağlantısı kurarak dilediğiniz gibi kullanım sağlayabilirsiniz. Oyun konsolu olarak kullanıldığında, Google Play Store'dan istediğiniz oyunu indirebilir, diğer tablet bilgisayarlarda ve oyun konsollarında yapılabilecek hertürlü işlemi gerçekleştirebilirsiniz.  Sahip olduğu 1GHZ işlemcisi, 512MB RAM, video işlemci ve 8GB flash bellek özellikleri ise teknolojiden uzak kalamayanların hayatını keyifli hale getiriyor.


Next&Nextstar Piri Reis Android Navigasyon Cihazının tavsiye edilen satış fiyatı 349 TL.

Tüm Konu: Next&Nextstar'la Piri Reis Android Navigasyon

Kaynak: www.chip.com.tr