Next SD21 PRO ile kesintisiz adrenalin!

CHIP Online
04-02-2014, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Next'in yeni aksiyon kamerası, en hareketli ve aksiyon dolu anları bile ölümsüzleştiriyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nex ... drenalin_45197.html

Yüksek adrenalinli spor tutkunları havada, karada hatta su altında bile kaliteli çekim yapabilen Next SD21 PRO Aksiyon Kamerası ile saniyede 120 kareye kadar görüntü alarak en heyecanlı anlarını ölümsüzleştiriyor.

Sahip olduğu yüksek çekim özelliğiyle en hareketli ve aksiyon dolu anlarınızı dahi fotoğraflayan Next SD21 PRO Aksiyon Kamerası 1080p Full HD çözünürlüğü, geniş, orta, dar görüş açısı, açısal döndürmede düz kayıt modu ve üç farklı pozlama modu ile yüksek hızda kayıt imkanı sunuyor.

170 derece açılı F3.0 cam lensi ve 3, 5 ve 8 MP çözünürlük seçenekleriyle su altında bile yüksek kaliteli fotoğraflar sunan kamera, otomatik sürekli çekim moduyla da hareketli alanlarda kesintisiz çekim yapmanızı sağlıyor. 64 GB'a kadar yükseltilebilen hafıza kartı da uzun soluklu aksiyon sporları sırasında kesintisiz bir heyecan yaşatıyor.

Havada, karada ya da suda

İster yüksek ve zorlu bir dağ tırmanışı, ister çamur ve bataklıklarla dolu zorlu bir yarış parkuru, isterseniz de mavi suların derinliklerinde olun Next SD21 PRO Aksiyon Kamerası, üstün özellikleri ve aksesuarlarıyla bu özel anlarınızı ölümsüzleştiriyor.

Hayatına heyecan katmayı sevenlerin tercihi olan Next Aksiyon Kamerası; su geçirmez kılıfı, uzaktan kumandası, LCD ekranı, ekstra bataryası, yan kask ve bisiklet için bağlantı aparatları, kask kullanımları için kavisli aksesuarı, düz zeminler için kullanım aksesuarı, araç vantuzu, montaj aksesuarları, USB ve AV kablolarıyla aksiyon filmlerini aratmayacak kayıtlar için adrenalin tutkunlarını bekliyor. Next SD21 PRO Aksiyon Kamerası perakende satış fiyatı 699 TL.

Tüm Konu: Next SD21 PRO ile kesintisiz adrenalin!

Kaynak: www.chip.com.tr