Nexus 5, iPhone 5S'ten iki kat daha...

CHIP Online
07-10-2013, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Çıktığında en güçlü Android cep olması beklenen Nexus 5, büyük bir sürprizle birlikte gelebilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nex ... kat-daha_43023.html

Resimlerle: Android'i tamamen iPhone'a dönüştürün!

LG ve Google tarafından üretilen ve 1 ay içerisinde resmi olarak tanıtılması beklenen Nexus 5 hakkındaki söylentiler artmaya devam ediyor. Eğer son söylentiler doğru çıkarsa, günümüzün en iyi Android telefonu olması beklenen Nexus 5, iPhone 5S'i tedirgin etmeye yetecek seviyede.


TechRadar'ın "Google'a yakın bir kaynaktan" aldığını söylediği bilgiye göre popüler ancak LTE'siz Nexus 4'ün varisi, Kasım ayının sonlarına doğru dağıtıma geçecek ve "iPhone 5S'in yarı fiyatı"na satışa sunulacak.


Bu açıklamadaki dikkat edilmesi gereken nokta ise, kaynağın Birleşik Krallık fiyatlarından ve tarihlerinden bahsediyor gibi gözükmesi. Yani bu fiyatlar A.B.D. (ve dolayısı ile ülkemiz) fiyatlarından farklı olacaktır. Eğer fiyatlar söylendiği gibi olur ise, sadece 350 dolar gibi bir fiyata iPhone 5S'e kafa tutacak bir Nexus sahibi olunabilecek.


Böyle bir durum özellikle Nexus 4'te yaşadıkları ucuzluğu tekrarlamak isteyen kullanıcılar için kesinlikle güzel bir haber olur. Google'dan ise fiyat konusunda, hatta telefonun kendisi konusunda henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak önümüzdeki günlerde Google'ın gerçekten böyle bir "Noel öncesi fırsatı" yaratıp yaratmayacağı belli olacak. 


Söylenti asılsız bile çıksa, yeni Nexus'un iPhone'dan çok daha ucuza elde edilebileceği kesin. Hatırlanacağı gibi Google, daha önceki Nexus cep ve tabletlerinde de oldukça agresif bir fiyat politikası izlemişti. Kullanıcılar da, bu sayede güçlü cihazları çok uygun fiyatlar karşılığında satın alabilmişti. Tabi bu durumu biz, Türk kullanıcılar olarak, her zamanki gibi pek fark edemedik. Büyük ihtimalle, Nexus 5'te de fark edemeyeceğiz...

Tüm Konu: Nexus 5, iPhone 5S'ten iki kat daha...

Resimlerle: Android'i tamamen iPhone'a dönüştürün!

Kaynak: www.chip.com.tr