Nexus 6p guncelleme problemi

cheshim
18-09-2016, 23:42   |  #1  
cheshim avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

Merhabalar,
Benim Nexus 6p cihazim var. Bunda soyle bir sorun var;

Bilgigim kadariyla Resmi Android Nougat 7.0 ota guncellemesi agustos sonunda tum dunyada yayinlandi. Ancak ilginc olan su; bu guncelleme cihazima hala ota yolu le gelmedi. Normalde simdiye kadar pek cok guvenlik guncellemesi aldim. Simdiye kadar hic gecikme olmamisti. Su anda cihazimda android 6.0.1 angler-03.61 surumu var. Cihazimi hic bir sekilde root isleminden gecirmedim.  Ayrica beta surumu de yuklemedim. Yani telefonum orjinal kutudan ciktigi gibidir herhangi bir mudahale yoktur. Ben Hollanda da yasiyorum. Tum dunyada yayinlanan bu guncelleme burada pek cok arkadasima geldi. Ancak ben hala bu guncellemeyi alamadim. Bilinen yontemlerle guncelleme kontrolunu yaptim ancak "telefonunuz su anda guncel" mesaji gorunuyor.

Bir arkadasim bana google in developers sitesinden imaj dosyasini indirip manuel guncelleme yapabilecegimden bahsetti. Acikcasi bilgisayar baglanti kablomu da kaybettim. Olsa bile cihazima ekstra bir mudahele ile guncelleme yaparsam stabilitesini bozarim diye korkuyorum. Zira root gibi islemleri istemiyorum. Zaten bu telefonu bunun icin aldim, resmi ve stabil ota guncellemelerinden ilk basta yararlanmak icin...

Kullandigim T-mobile hatti ile alakali olabilir mi? Yani bu guncelleme bana ulasmadan once t-mobile in kontrolunden mi geciyor. Samsung kullanirken oyleydi fakat nexus telefonlarda bu durum farkli diye biliyorum. Hatta google in yardim sayfasinda nexus telefonlarin guncellemeyi direkt google in sunucusundan aldigini okudum. Sizce sebep ne olabilir?