Nikon'dan Android'li fotoğraf makinesi

CHIP Online
07-03-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nikon, Android işletim sistemiyle çalışan yeni fotoğraf makinesini Türkiye'de satışa sundu!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nik ... makinesi_39015.html

Internetin ve sosyal medyanın günlük yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldiği günümüzde, Nikon; Android destekli yerleşik Wi-Fi yetenekli dijital fotoğraf makinesini COOLPIX S800'i Türkiye pazarına sundu.


Sosyal ağları kullanan bilgili kullanıcılar için tasarlanan S800c, yalnızca bir Nikon fotoğraf makinesinin sağlayabileceği resim kalitesini Android platformunun iletişim işlevselliğiyle birleştiriyor. Fotoğraf çekmek, görüntülemek, internete bağlanmak ve paylaşmanın keyfini çıkarmak için tasarlanan, hepsi bir arada özellikli bir cihaz S800c; bir fotoğraf makinesinden öte de artık vazgeçilmez günlük bir iletişim cihazı haline geliyor.


Fotoğraf makineniz sosyal ağlarınıza her zaman bağlı olsun


Güçlü Android İşletim Sistemi (İS) üzerinde çalışan S800c, fotoğrafçılığı ve sosyal medya evrenini deneyimleme biçiminizi değiştirmek için dijital fotoğraf makinesinin potansiyelini ve yeteneklerini artırıyor. S800c'nin yüksek lens kalitesi, 10x optik zoom yeteneği ve gerçek 16,0 megapiksel değeri; fotoğraf makineli telefonlarda bulunan tipik ve sıradan fotoğraf makinesi özellikleri ve etkileyici olmayan piksel yoğunluğunun ötesine geçiyor. ISO'nuzu S800c'nin zengin 125 – 1600 aralığı içinde veya otomatik modda 3200 değerine kadar ayarlayarak daha iyi resimler çekebiliyorsunuz.


Yeni S800c'nizle çektiğiniz fotoğrafları, filmleri ve yorumlarınızı Google+, Facebook ve Twitter gibi Sosyal ağ sitelerinde veya e-posta, kısa mesaj veya Bluetooth yoluyla sorunsuz bir şekilde paylaşabileceksiniz. Android'in birlikte çalışabilirlik özelliği sayesinde, dokunmatik ekrana bir dokunuş, kaydettiğiniz görüntüyü gecikmeden, hemen orada ve o anda paylaşmanız için size çeşitli yollar sunuyor.

Tüm Konu: Nikon'dan Android'li fotoğraf makinesi

Kaynak: www.chip.com.tr