Nine Inch Nails'in albümü nette ve ücretsiz

CHIP Online
06-05-2008, 00:13   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nine Inch Nails'in son albümü, internetten, üstelik hiçbir ücret ödenmeden indirilebiliyor.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Nine ... -ucretsiz_6745.html

Tanınmış müzik gruplarından Nine Inch Nails'in son albümü "The Slip", internet üzerinden, hiçbir ücret ödenmeden rahatça indirilebiliyor. Albümün içinde 10 adet yeni şarkı yer alıyor. Bu şarkılara ulaşmak için yapmanız gereken, sadece e-posta adresinizi BURAYA girmek ve daha sonra e-postanıza gönderilecek olan bağlantıya tıklamak.

Söz konusu grubun müzik dosyaları, Torrent ağı üzerinden MP3 (320 Kb/s), FLAC (CD kalitesi), M4A veya sıkıştırılmamış format olan WAV (24 bit/96 KHz) formatlarında indirilebiliyor. İndirilen tüm dosyalar, galeri ve albümle ilgili ayrıntılı bilgilere yer veren PDF formatındaki belgeler ile beraber geliyor. The Slip albümünün, CD formatında sahip olmak isteyenler için önümüzdeki Temmuz ayı içinde müzik marketlerin raflarında yerini alacağı da grup tarafından resmen duyurulmuş durumda.

Grup üyeleri, bu konuda yaptıkları açıklamada insanları kendi yaptıkları şarkıları arkadaşlarıyla paylaşmalarına ve şarkılarının remix'lerini yapmalarına olanak tanıyarak dünya genelinde hızla yaygınlaşmayı amaçladıklarını vurguladılar.


Tüm konu: Nine Inch Nails'in albümü nette ve ücretsiz

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Nine Inch Nails'in bu uygulaması sizce grubu zarara uğratabilir mi?