NİS 2010 Dosyaya İzin vermek

ahmetbkaraman
20-12-2009, 14:00   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2009

Arkadaşlar Norton İnternet Security 2010 kullanıyorum.Fakat bi türlü bulamadıgım birşey var.Örnegin bilgisayardaki bir dosyada risk oldugu uyarısını veriyor ve siliyor otomatik olarak.Elimde bir dosya var Nis bu dosyayı engelliyor ve siliyor ama ne silmesini nede engellemesini istemiyorum.Bunu nasıl yapabilirim ayarlarında bulamadım :S Kalıcı olarak izin versin istiyorum.

alpagun
20-12-2009, 18:03   |  #2  
alpagun avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
492 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

Ben de bir müddet Norton Antivirus kullandım. Deneme sürümü falan da değil. Takır takır saydım parasını. Önceleri hem sistemi yormuyor, hemde kuş uçurtmuyor diye pek memnun idim. Fakat SONAR denen meret her şeye karışmaya başlayınca keyfim kaçtı. Güvenli bir siteden indirdiğim e-kitaplar birer birer bilgisayardan kayboldu. Bu kitaplardan henüz uçmamış birisini açmayı denediğimde, Norton anında, 'Trojan' diye siliverdi. Bazen silmeden önce uyarı verse de, genellikle siliyordu.

Misâl;

Windows 7 için üretilen aktifleştirme Loader'larından herhangi birisini açmayı denesem, uyarı veriyor fakat silmiyordu. Ben onay verip çalıştırıyordum. İllegal işler için bana sorarken, e-kitaplarımı halletti. İşin içinden çıkamadım ve sonunda Norton'u PC den kaldırdım.

Eğer benim gibi para verip de almadıysan, aşağıda verdiğim linkten F-Secure İnternet Security için üç aylık promosyon seriali alabilirsin. Programın trial sürümünü de indir ve aldığın serial ile aktifleştir. Bu tür sorunlar yaşamazsın. Şüpheli gördüğü dosya veya programlardan hiçbirisini sana sormadan silmez.

https://www.f-secure-estore.de/url.php?cnt=chip08

Son Düzenleme: alpagun ~ 20 Aralık 2009 18:04