Nokia'dan heyecan verici uygulamalar!

CHIP Online
16-07-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Lumia 1020'yi henüz tanıtan Nokia, bu heyecan verici uygulamaları da ortaya çıkardı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... ulamalar_41520.html

Nokia, Lumia 1020'yi tanıtmasının ardından, Nokia akıllı telefon görüntüleme teknolojisinin sınırlarını zorlayan bir dizi heyecan verici uygulamayı da ilk kez görücüye çıkardı.

Hipstamatic, Path, Vyclone, SNAPCAM, Panagraph, Yelp, CNN ve Foursquare, yeni Nokia Imaging SDK (Software Development Kit – Yazılım Geliştirme Paketi) sayesinde cihaz için eşsiz uygulamalar yaratan geliştiricilerden sadece birkaçı. Ayrıca sevilen kişisel dergi uygulaması Flipboard da Windows Phone'a gelecek olan uygulamalar arasında.

Ayrıca Nokia Imaging SDK artık developer.nokia.com'da!

Nokia Imaging SDK, Nokia'nın Smart Camera ve Creative Studio gibi kendi görüntüleme uygulamaları için kullandığı teknolojiyle oluşturuldu. SDK, uygulamalarında Nokia Lumia 1020'nin görüntüleme becerilerinden üst seviyede faydalanabilmeleri için geliştiricilere esneklik sağlıyor. Geliştiriciler filtreler oluşturma, görüntülere efektler ekleyip düzenleme gibi özellikleri uygulamalarına dahil ederek, kullanıcılara fotoğrafları anında kişiselleştirme veya o anı farklı biçimlerde yeniden yorumlama imkanı sunuyor.

Tüm Konu: Nokia'dan heyecan verici uygulamalar!

Kaynak: www.chip.com.tr