Nokia'dan ilginç bir cihaz: Treasure Tags!

CHIP Online
21-02-2014, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia'nın "Treasure Tags" isimli bu ufak cihazı, cebimizle çalışıp bizi büyük bir dertten kurtaracak

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... ure-tags_45534.html

Resimlerle: iPhone ve iPad için en gereksiz 13 aksesuar!

Nokia bir süredir telefon kullanıcılarına çok farklı noktalardan yaklaşıyor. İlk olarak Treasure map isimli ürünü ile insanların beğenisini toplayan firma, bu sefer de Lumia ile birlikte çalışacak, Treasure Tag isimli bambaşka ve bir o kadar da ilgi çekici ürünü ile karşımıza çıktı.


Treasure Tags üzerinde NFC ve Bluetooth barındıran, ufak bir anahtarlıktan başka bir şey değil aslında. Fakat onu özel yapan üzerine takılı ürünü, yani bir noktada kendisini, evde unuttuğumuz zaman telefonumuza bir uyarı sinyali yollaması ve telefonumuzun da bize korna benzeri sesle durumu hatırlatmasını sağlıyor olması. Eğer Treasure Tags'ı ev içerisinde unutursak, ona bağlı hiçbir ürünü geride bırakmayacağımız resmen garanti; tabii cep telefonumuzu da içeride unutmadığımız sürece... Cihazın üzerine birden fazla eşya alabilecek genişlikte bir alanı bulunuyor ki anahtar başta olmak üzere, cüzdan dahi takmak mümkün.


Ürün Lumia Black güncellemesine sahip tüm Lumia cihazlarda çalışıyor. Ayrıca iOS ve Android için de uygulama üretilmiş durumda. Mavi, sarı, beyaz ve siyah renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan cihaz, 29.90 dolarlık etiket fiyatıyla görücüye çıkacak.

Tüm Konu: Nokia'dan ilginç bir cihaz: Treasure Tags!

Resimlerle: iPhone ve iPad için en gereksiz 13 aksesuar!

Kaynak: www.chip.com.tr