Nokia'dan Türkiye pazarına 6 yeni cep

CHIP Online
05-12-2008, 18:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia, Türkiye pazarına sunduğu 6 yeni cep telefonu modeliyle yine iddialı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Noki ... -yeni-cep_9859.html

Nokia, altı farklı cep telefonu modelini hem uygun fiyatlarla, hem de internet erişimi ve yenilikçi hizmetlerle Türkiye'deki kullanıcılarına sunuyor.

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, kolay ulaşılabilir fiyatlı yepyeni cep telefonları ve internet servislerini Türkiye'deki tüketicilerinin hizmetine sunuyor.

Nokia yetkilileri konuyla ilgili şunları ifade etti, "Mobil cihazın ve internetin insanları birbirine bağlayan, bilgiye, haberlere, eğlenceye ve paylaşıma ulaştıran güçlü bir birleşim olduğuna inanıyoruz. Nokia olarak, uygun fiyatlı, kolay kullanılan ve amacına uygun ürün ve hizmetler sunuyor, mobilite sayesinde internetin büyümesini hedefliyoruz."

Mobilitenin vazgeçilmez bir parçası olan e-postalara bilgisayar kullanmadan erişim sağlamak mümkün. Nokia Series 40 cihazlarında sunulan Nokia Mail on Ovi hizmeti, kişisel bir bilgisayar kullanmadan doğrudan doğruya cep telefonu üzerinden bir e-posta hesabı oluşturulmasını sağlıyor ve bu sayede milyonlarca kullanıcının ilk internet kimliklerini oluşturmalarına ve yeni yollarla iletişim kurmalarına olanak tanıyor.

Uygun fiyatlı, fonksiyonel ve kaliteli olan yeni cep telefonlarının özellikleri ise şöyle özetlenebilir:

Nokia 7100 Supernova: Tarz ve eğlence birarada

Popüler Supernova koleksiyonuna bir ek olan Nokia 7100 Supernova tarz ve eğlence için tasarlanmış. Rengarenk bu cihaz; geniş ve yüksek çözünürlüklü renkli ekranı, FM radyosu ve 1,3 megapiksel kamerası ile dikkat çeken Nokia 7100 Supernova, Nokia tarafından sunulan online fotoğraf paylaşım hizmeti Share on Ovi'yi ve diğer fotoğraf paylaşım sitelerini de destekliyor. Tüm bunlara ek olarak internette gezinti için bir tarayıcı da içeriyor. Nokia 7100 Supernova'nın tahmini 2009'un ilk çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.


Tüm konu: Nokia'dan Türkiye pazarına 6 yeni cep


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Nokia'nın yeni cep telefonu modellerini nasıl buldunuz?

bycentrino
05-12-2008, 18:54   |  #2  
bycentrino avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
210 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Normalde SE kullanıcısıyım Nokia ya pek ısınamadım ama N97 güzel gibi duruyor(belki de iphone'a benzedeği için beğenmişimdir)

Bu yeni cep telefonları ise da standart Nokia işte:)

Son Düzenleme: bycentrino ~ 05 Aralık 2008 18:58