Nokia'dan yeni Lumia'lar için video

CHIP Online
05-09-2012, 13:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia, bugün tanıtacağı WP8'li Lumia'ların müthiş özelliğini işte böyle tanıttı...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... in-video_35757.html

Nokia, bugün tanıtacağı Windows Phone 8'li cepleri ve kablosuz şarj cihazı için hazırladığı bir videoyu daha YouTube kanalında yayınladı.


Yine akustik gitarla çalınan bir müzik eşliğindeki videoda bir kadın, birbirine karışmış kablolar arasında boğuşuyor ve ekrana "05.09.2012" tarihi geliyor. Bu tarih, şirketin bu akşam tanıtılacak yeni Windows Phone 8'li ceplerine ve kablosuz şarj cihazına işaret ediyor.


Nokia'nın bugünkü etkinlikte daha önce görüntüleri ortaya çıkan Lumia 920 ve Lumia 820'yi tanıtması bekleniyor. Yeni ortaya çıkan diğer bir videoda ise aynı kadın, sokakta yürürken yan tarafında ayakkabı bilgileri beliriyor. Diğer bir videoda ise kadın, bir mağazada ayakkabı seçiyor. Bu iki videonun Nokia'nın City Lens uygulamasını tanıtmayı amaçladığı düşünülüyor. City Lens, kullanıcılara bulundukları şehirde yapacak yeni şeyler bulmalarını sağlayan bir artırılmış gerçeklik uygulaması. Pusula, kamera ve ivmeölçerden faydalanan uygulama, size oteller, alışveriş ve ulaşım bilgileri sağlıyor.


&lt;span style="text-decoration: underline;">Nokia'nın "bir gün daha" Windows Phone 8 tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz!</span>

Tüm Konu: Nokia'dan yeni Lumia'lar için video

Kaynak: www.chip.com.tr