Nokia Lumia 625 satışa çıktı!

CHIP Online
26-09-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia'nın merakla beklenen Windows Phone 8'li cebi, bu fiyata Türkiye'de satışta!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... sa-cikti_42878.html

Nokia Lumia 625'in büyük ekranıyla eğlence keyfi üst seviyede. Bu cihazla oyun oynamak, video seyretmek ya da fotoğraflarınıza bakıp düzenlemek çok zevkli.

Ayrıca Nokia Lumia 625'in Akıllı Çekim özelliği ile tek dokunuşta birden fazla fotoğraf çekebilir, fotoğraflarınızda istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Sinemagraf uygulaması ile saniyede 15 kare fotoğraf çekebilir, fotoğraflarınıza canlı bir animasyon etkisi kazandırabilirsiniz.

Windows Phone 8'in en son sürümü tarafından desteklenen ve Nokia Lumia Amber güncelleştirmesini içeren Nokia Lumia 625, akıllı telefon kullanma deneyimini daha zengin ve daha kolay bir zemine çekiyor. Canlı Kutucuk güncellemeleri doğrudan başlangıç ekranına aktarıyor, Kişiler ise arkadaşlarınızla ve ailenizle bağlantıda kalmanın kolay bir yolunu sunuyor. İçeriğinde Xbox Live, Microsoft Office ve 7GB çevrimiçi SkyDrive depolama alanı bulunduran Windows Phone 8, hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlandı.

Aralarında Vimeo, Temple Run ve WhatsApp gibi popüler uygulamaların da bulunduğu 165.000'den fazla uygulamaya erişebilirliğiyle Nokia Lumia 625, aynı zamanda Internet Explorer 10 ile video görüntülemeyi, oyun oynamayı ve internette güvenli sörf yapmanızı sağlıyor. SD hafıza kartı desteği sayesinde 64 GB'a kadar depolama alanı kullanmanıza olanak tanıyor.


Nokia Music ile birlikte gelen Mix Radio servisi 12 milyona yakın şarkı arasından oluşturulan listeleri herhangi bir kayıt veya abonelik gerektirmeden reklamsız bir şekilde dinlemeye ve internete bağlanmadan indirmeye olanak tanıyor.

Nokia Lumia 625, 799 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla tüm Nokia Shop ve teknoloji mağazalarında! Ayrıca farklı paket seçenekleri ile 3 operatörde satışta!

Tüm Konu: Nokia Lumia 625 satışa çıktı!

Kaynak: www.chip.com.tr