Nokia'nin 14 Mayıs sürprizi ne olacak?

CHIP Online
26-04-2013, 16:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia'nın dağıttığı yeni davetiye, 14 Mayıs'ta büyük sürprizlerle karşımıza çıkabileceğini söylüyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... e-olacak_40027.html

Resimlerle: Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820

Özellikle akıllı telefon piyasasının en önemli hamlelerinden birisi, çıkacak ürün için önceden davetlilerin belirlendiği, açılış etkinliği yapmaktır. Apple ve Samsung'un son yıllarda üzerinde fazlasıyla durduğu bu etkinlik furyası şimdi de Nokia ile devam ediyor.


Pek tabi daha önce de benzeri etkinliklere imza atmıştı Nokia. Nitekim bu sefer dikkat çeken davetiyenin kendisi oldu. Sol tarafında "Sıradaki ürün" yazan davetiye, aynı zamanda silik bir yazı karakterine sahip. Çizgilerin ardında kalmış olan yazıysa tamamen büyük harflerle yazılmış. Sağ taraftaysa; "Nokia Lumia serüveni devam ediyor" şeklinde bulunan açıklama ise yeni ürünün garantisi niteliğinde.


14 Mayıs'ta Londra'da gerçekleştirilecek etkinliğin en merak edilen noktasıysa, şüphesiz Nisan ayı içerisinde sıkça adından söz edilen Nokia Catwalk'u görüp göremeyeceğimiz. Lumia 920'ye çok benzeyen ama alüminyum gövdeye sahip olacağı bilinen cihaz, aynı zamanda 920 serisinin bir sonraki modeli olacak. Bir diğer beklenti ise ilk dört çekirdekli Windows Phone olma özelliğine sahip olacak 41 MP kameralı Nokia EOS'in tanıtılması...

Tüm Konu: Nokia'nin 14 Mayıs sürprizi ne olacak?

Resimlerle: Nokia Lumia 920 ve Nokia Lumia 820

Kaynak: www.chip.com.tr