Nokia'nın tableti yine göründü!

CHIP Online
14-10-2013, 19:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia'nın 22 Ekim'de duyuracağı düşünülen bombasından bir  görüntü daha internete düştü!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... -gorundu_43174.html

Resimlerle: Nokia Tab konsepti N9'dan ilham alıyor!

Nokia'nın 22 Ekim'de tanıtacağı düşünülen ilk tableti hakkında spekülasyonlara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Tablet piyasası için henüz hiç ürün çıkarmamış olan Nokia'nın üreteceği tablet, yıllardır internette bir "efsane" haline gelmişti. Ancak şimdi Microsoft'un Nokia'yı satın almasından sonra Nokia'nın Windows işletim sistemli bir tablet çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor.


İsminin Lumia 2520 olacağı tahmin edilen cihaza dair yeni bir görüntü, yine evleaks tarafından yayınlandı. Tabletin görüntüsü olduğu iddia edilen fotoğrafta, tabletin kasasının mavi renk olduğu da dikkat çekiyor. Lumia modellerinde rengarenk kasalar kullanan Nokia'nın bu alışkanlığını tabletlere de uygulayacağı düşünülüyor. Yalnız tabletin sadece mavi renk mi olacağı yoksa başka renklerin de kullanılıp kullanılmayacağı henüz belli değil.


Tabletin kod isminin ise Sirius olacağı iddia ediliyor. Windows RT işletim sistemine sahip olacak cihazın Snapdragon 800 CPU ve Adreno 330 GPU ile geleceği düşünülüyor.


10.1 inç boyutlarındaki tablet için 1.920 x 1.080 Ful HD IPS ekran, 2GB RAM ve 32 GB depolama alanı da özelliklerin arasında sayılıyor. Bakalım 22 Ekim'de karşımıza gerçekte ne çıkacak?

Tüm Konu: Nokia'nın tableti yine göründü!

Resimlerle: Nokia Tab konsepti N9'dan ilham alıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr