Nokia'nın yeni bombası sızdı!

CHIP Online
09-09-2013, 14:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia'nın, Microsoft tarafından satın alındıktan sonra bize sunacağı ilk telefon bu olabilir!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... si-sizdi_42514.html

Resimlerle: Nokia Lumia 1020'den kareler!

Nokia, yeni telefonlarını yine birbiri ardına dizmeye hazırlanıyor. Uzun süredir kendisinden bir haber olduğumuz Lumia 1520 ise, tek bir Twitter hesabı aracılığı ile birçok detayını gözler önüne sermek zorunda kaldı.


Hem dış görünüşü, hem de bazı teknik detayları ortaya çıkan ürün aslında internet camiasının tanıdık bir Twitter hesabı tarafından ifşa edildi... Tanıtımı yapılmamış telefonları görücüye çıkaran @evleaks bu sefer de boş durmamış ve Lumia 1520 hakkındaki tüm bilgileri Twitter hesabı üzerinden paylaşmış. Kendisine göre ürünün çıkış tarihi 2013 ve görsellere bakacak olursak cihaz Lumia 1020'nin bir diğer sürümünü andırıyor. Tıpkı onun gibi sarı renk teması ile görücüye çıkan cihaz, 6 inç büyüklüğünde bir ekran ve PureView kamera barındırıyor.


Yayınlanan görsel üzerinde en çok dikkat çeken noktalardan birisi, şüphesiz içerisinde birçok sekme barındıran arabirim ki birçokları Lumia 1520'nin GDR3 güncellemesi ile desteklenmiş Windows Phone 8 işletim sistemi ile son kullanıcıya ulaştırılacağı konusunda hemfikir. Bilgiyi yayan kaynağa göreyse GDR3, kesinlikle Lumia 1520 için tasarlanmış ve onunla birlikte piyasaya çıkacak.


Ürünün diğer özellikleri arasındaysa 1080p çözünürlüğe destek vermesi ve normalde ara yüzde görmeye alışmadığımız iki adet fazladan sütun.


<span style="text-decoration: underline;">İnternete sızan daha fazla Lumia 1520 detayı... Haberimizin ikinci sayfasında...</span>


Tüm Konu: Nokia'nın yeni bombası sızdı!

Resimlerle: Nokia Lumia 1020'den kareler!

Kaynak: www.chip.com.tr