Nokia, Oscar'daki bulanık fotoları yakaladı

CHIP Online
05-03-2014, 12:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Nokia, Twitter'ı alt üst eden Oscar fotoğraflarındaki hatayı yakaladı, Samsung'a taşı fırlattı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/nok ... yakaladi_45770.html

Resimlerle: Wi-Fi destekli 34 kamera!

Academy Awards 2014'te sunucu Ellen DeDeneres'in ünlü oyuncularla çektiği fotoğraf, Twitter'da bir anda rekor kırmıştı. 3 milyonun üzerinde retweet alan fotoğraf, bir Samsung Galaxy Note 3'ün ön kamerasından çıkmıştı.


Samsung, Oscar yayını sırasında bir Galaxy S5 reklamı dahil birkaç TV reklamı da yayınladı; dolayısıyla DeGeneres'in elinde Galaxy Note 3 olması tesadüf değil, iyi düşünülmüş bir reklamdı. Ancak rakip firma Nokia, Samsung cihazlarından yüklenen fotoğrafların bazılarında bir kusur yakaladı ve yukarıda gördüğünüz bulanık fotoğrafı, ABD'deki Twitter hesabından yayınladı. #Blurry (bulanık) etiketiyle paylaşılan fotoğrafın altında ise şu sözcükler yer aldı: "Artık bu bulanık fotoğraflardan kurtul, Ellen!"


Nokia, geçen hafta da Galaxy S5'in Galaxy S4'e çok benzediği gerekçesiyle "[url="%200"]Samesung[/url]" sözcükleriyle rakibine takılmış, kendi Lumia ceplerini öne çıkarmıştı. Nokia'nın Microsoft'un kontrolüne geçtikten sonra rakipleriyle bu şekilde şakalaşmaya devam edip etmeyeceği merak konusu.

Tüm Konu: Nokia, Oscar'daki bulanık fotoları yakaladı

Resimlerle: Wi-Fi destekli 34 kamera!

Kaynak: www.chip.com.tr