Note 3'ün bölge kilidini kaldıran uygulama!

CHIP Online
09-10-2013, 20:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Galaxy Note 3'te kullanıcıların canını çok sıkan kilit de, diğer tüm kilitler gibi fazla dayanamadı!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/not ... uygulama_43078.html

Resimlerle: En popüler cepler ve SAR değerleri!

Galaxy Note 3'te bulunan, Avrupa'da satın aldığınız cebinizi dünyanın farklı bölgelerinde kullanmanızı engelleyen kilit, XDA forumlarından bir geliştirici tarafından kırıldı. Aynı kilidin Android 4.4 güncellemesiyle Note 2, Galaxy S3 gibi cihazlara da geleceği söylenmişti.


RegionLock Away, Google'ın uygulama mağazası Google Play'den şu an 2.70 dolar karşılığında indirilebiliyor. Uygulama, Samsung Galaxy Note 3'teki mobil taşıyıcı kara listesini temizleyerek kilidi ortadan kaldırıyor. Uygulamanın Galaxy Note 3 SM-N9005 modeliyle uyumlu olduğunu, ülkemizde satılan Exynos sürümüne yönelik olmadığını belirtelim. Bunun yanında uygulamayı çalıştırabilmek için cebinizi daha önce root'lamış olmanız gerekiyor.


Geliştirici, aynı uygulamayı XDA üzerinden ücretsiz olarak sunuyor. SIM kilidini kaldırmak isterseniz, yaklaşık 20 dolara satılan bir SIM kilit açma kodu satın almanız da işe yarayabilir, ancak bu işlemin başarısı cihazdan cihaza değişiklik gösteriyor. Cebinizi root'lamak sizin için sorun değilse, RegionLock Away fazlasıyla işinizi görebilir.

Tüm Konu: Note 3'ün bölge kilidini kaldıran uygulama!

Resimlerle: En popüler cepler ve SAR değerleri!

Kaynak: www.chip.com.tr