Note 3 ve Chrome, bu bilgisayarda birleşti!

CHIP Online
04-03-2014, 10:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un bu yeni bilgisayarında hem Chrome ağırlığı var, hem de Galaxy Note 3 izleri...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/not ... birlesti_45749.html

Resimlerle: Dünyanın en hızlı 5 süper bilgisayarı!

Samsung, ilk Chromebook dizüstü bilgisayarını bundan tam iki yıl önce piyasaya sunmuştu. Görünüşe göre Koreli dev, iki yılın ardından Chromebook'un yeni sürümüne hazır. Evleaks'in haberine göre Chromebook 2'nin "kışkırtıcı" bir yanı olacak.

Chromebook 2
'nin görsellerini sızdıran Evleaks'ın Twitter'dan paylaştığı ilk fotoğraf, resmin tamamına ilişkin çok ipucu içermiyor. Anlaşılan Chromebook 2'nin gövdesinin bir kısmında Galaxy Note 3'te de kullanılan deri görünümlü plastik malzeme kullanılacağına ilişkin izlenime kapılmak mümkün. Ayrıca Chrome logosu da dikkat çekiyor.
<img src="https://www.chip.com.tr/images/content/2014030311054439685.jpg" />
Bu fotoğraftan birkaç dakika sonra paylaşılan ikinci sızıntı fotoğrafla soru işaretine açıklık getiren Evleaks, Samsung Chromebook 2'yi gözler önüne seriyor. Tamamen Note 3'ün arka kapağına benzeyen bir kapak tasarımına sahip olacak olan Chromebook 2, incelik ve duruş olarak Samsung'un 9 Serisi dizüstü bilgisayarlarını andırıyor. Şimdilik Chromebook 2 ile ilgili teknik detay bilgisi ise yok. Ancak ilerleyen günlerde bunlarla ilgili detayların da gün ışığına kavuşacağına inanıyoruz.

Tüm Konu: Note 3 ve Chrome, bu bilgisayarda birleşti!

Resimlerle: Dünyanın en hızlı 5 süper bilgisayarı!

Kaynak: www.chip.com.tr