NOVA Tercüme

vizy10
15-04-2014, 16:27   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2014

NOVA Tercüme, 2007 yılında Ankara'da kurulmuştur. Kaliteli, hızlı ve zamanında tercüme hizmeti sunmayı hedefleyen firmamız, hem yazılı (hukuk, finans, mühendislik, tıp çevirisi) hem de sözlü tercüme (ardıl, simultane çeviri) alanlarında hizmet vermektedir.

Firmamız, başta İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve Arapça dillerinde olmak üzere, tüm yaygın dillerde yeminli ve noter tasdikli çeviri ile; ekipman kiralama, refakat, konferans tercümanlığı ve simultane çeviri konularında dil  çözümleri sunmaktadır.

Tepe Prime iş merkezindeki ofisinden çalışmalarını sürdüren NOVA, dünya geneline yaygın, deneyimli ve profesyonel tercüman ağına sahiptir.

NOVA, hizmetlerini, geleneksel dağıtım kanalı olan ofiste elden teslimin dışında, kargo, kurye, e-posta, faks ve diğer teknoloji kanalları aracılığıyla sunmaktadır.

NOVA, Türkiye'de öncüsü olduğu akademik ve medikal çeviri çalışmalarını akademisyen veya tıp doktoru tercümanları ile yürütmekte, müşterilerinin bilimsel çeviri ihtiyaçlarını süratle karşılamakta, en uygun fiyatlarla ve mükemmel müşteri deneyimiyle hizmet sunmaktadır.

NOVA, teknolojinin hızla geliştiği ve müşterilerin taleplerinin daha da çeşitlendiği günümüz koşullarında, müşterilerin ihtiyaçlarını zaman ve mekân sınırlaması olmadan karşılamaya çalışmakta; aynı zamanda yeni teknolojilerin sektöre girmesine de öncülük etmektedir. Nubuto, SDL Trados ile yapılan anlaşma kapsamında, müşterilerine daha hızlı ve daha doğru çeviri teslimini hedeflemektedir.

Trendler ve müşteri dinamiklerindeki değişimleri takip ederek, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel ve yeni ürünler geliştiren NOVA, "Türkiye'nin inovatif dili" olma fikrini bir iddia olmaktan çıkarıp, hayata geçirmiştir.

NOVA Tercüme

www.nova.com.tr

Son Düzenleme: vizy10 ~ 11 Temmuz 2018 20:37 Neden: adres değişikliği