nvidia geforce 9400 gt hdmı ses sorunu

torodo
27-03-2012, 12:27   |  #1  
torodo avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

 

Merhaba arkadaşlar. Ben konu başlığındanda anlaşılacağı gibi en güncel driver'larını kurmama rağmen hdmı çıkışından ses alamıyorum bu sorunu nasıl aşarım yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

nvidia geforce 9400 gt

Kapalı Hesap (153334)
27-03-2012, 12:30   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 187
6,419 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2009

Tüm driverleri sil eski driverlerinde birini yükle.
Ayrıca xp sp2 de hdmi ses aygıtını istesende tanımıyor.Sp3 yüklemelisin tabi ne kullandıgını bilmiyorum.

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (108111) ~ 27 Mart 2012 12:31
torodo
27-03-2012, 14:50   |  #3  
torodo avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
26 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2009

Sistem windows 7 pro 64bit

Eski driver'de yeniside olmuyor hdmı dan ses yok tabi sorun bende değilse :))))

Belki lazım olur
anakart             = Asus P5QL-E
İşlemci              = intel core duo 2 e8400 3.0
Ram bellek         = kingston hyperx ddr2 1066mhz 2*2
VGA                   = nvidia geforce 9400 gt ( Malum sorunlu olan :))

berkantbe
05-06-2013, 14:30   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

Aynı sorun bendede var yardımcı olabilecek yokmu ?

murat5038
05-06-2013, 17:29   |  #5  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012
Alıntı: berkantbe  
Aynı sorun bendede var yardımcı olabilecek yokmu ?
 

Sistem donanımlarını yazsa idin olurduk.

berkantbe
09-06-2013, 17:10   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

İntel Penitium 4 3.00ghz

2 gb ram

1 gb Nvidia geforce 9400 gt ekran kartı

samsung syncmaster t22a300 tv

murat5038
09-06-2013, 22:02   |  #7  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Win7 32bit için;


Eksik bilgi neden veriyorsunuz. Sistemini neden dorğu yazmıyorsun anakartın modeli neden yok.

Ses kartının driverini sil tekrar yükle. Sonra Verdiğimi uyumlu ise yükle.

dead man
10-06-2013, 06:43   |  #8  
dead man avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
1,343 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2010

Bende 635M Var Ses Arada Gidip Geliyor Şuanki Televizyon SMART TV öncekinde hiç gelmiyordu [görüntüde]

murat5038
10-06-2013, 16:19   |  #9  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012
Alıntı: dead man  
Bende 635M Var Ses Arada Gidip Geliyor Şuanki Televizyon SMART TV öncekinde hiç gelmiyordu [görüntüde]
 

Sistem bilgileri eksik. Arada gelip gelmemek Kablolarda sıkıntı olabileceği anlamına gelir çoğunlukla.

berkantbe
10-06-2013, 21:05   |  #10  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

anakart biostar 945GC-M4

ses kartı realtek alc662

murat5038
10-06-2013, 23:51   |  #11  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

ftp://WebUser:wK9xBuD5@95.130.192.218/pc/audio/32bit_Vista_Win7_Win8_R271.exe

http://download.biostar.com.tw/upload/Driver/Chipset/Intel/Infinst/Sandybridge/infinst.exe

Bunları indir ve Dene.

Son Düzenleme: murat5038 ~ 10 Haziran 2013 23:52
berkantbe
11-06-2013, 17:12   |  #12  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

web ile başlayan lınk açılmıyor kımlık dogrulması istiyor

Son Düzenleme: berkantbe ~ 11 Haziran 2013 17:12
murat5038
11-06-2013, 19:17   |  #13  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Ad;WebUser

Şifre:wK9xBuD5

Bunları yazarsan indirebilirsin.

İndiremezsen Başka şekilde yazarım.

berkantbe
11-06-2013, 20:46   |  #14  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

hocam r271 i başka bı yerden bulup ındırdım kurdum yanlız hala tv den ses alamıyorm

tv de sorun yok leptobu hdmı dan bagladıgımda ses geliyor 

ama masaüstünde ses gelmiyor hala tv den .s

murat5038
11-06-2013, 21:28   |  #15  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

Masaüstündeki saat simgesinin orda ses simgesine sağ tıkla;Ses denetimi Seçeneklerine tıkla.Ses aygıtları bölümünde HDMı olanı seç.

berkantbe
11-06-2013, 21:30   |  #16  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

açık .s

berkantbe
12-06-2013, 01:44   |  #17  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2013

yok mu yardım edecek ?

murat5038
12-06-2013, 15:15   |  #18  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012

teamwiever id pass gönder ö.m dan.

danger344
02-07-2013, 00:23   |  #19  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2013

murat bey merhaba banada yardımcı olurmusunuz

murat5038
04-07-2013, 18:27   |  #20  
murat5038 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 680
6,682 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2012
Alıntı: danger344  
murat bey merhaba banada yardımcı
 

Oluruz Sorunuzu açık ve anlaşılır eksiksiz yazarsanız Neden olmasın :)

georgia
08-11-2013, 22:23   |  #21  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2013

iyi akşamlar. aynı sorun bendede var. gt 9400 invidia hdmı ekran kartımı tv ye bağlıyorum ses var ama görüntü yok. 1 haftadır uğraşıyorum çözüm bulamadım.acil yardımlarınızı rica ediyorum.lütfen. windows 7 ultimate, service pack1, 32 bit 2,20 intel core due 2 e4500 -2 gb ram, TV; LG LH2000 hdmı girişi var.kablo değiştirdim olmadı.ses denetim seçeneklerinde sadece hoparlör ve realtek digital output var. tv çıkmıyor.görüntü var ama ses yok tv de.ses bilgisayrdan çıkıyor.tv den ses çıkmıyor.acil yardım lütfen. realteh hd audio var.blg