Nvidia grafik kartı algılanamadı hatası...

asil_mete
22-06-2011, 20:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

 

öncelikle herkese iyi akşamlar...

"Nvidia GeForce 8600 GT" ekran kartını kullanıyorum... Birkaç hafta öncesine kadar sorunsuz bir şekilde çalışırken anlayamadığım bi nedenden dolayı monitörde "no signal" yazısı çıkmaya başladı... Daha sonra monitörü onboard bağladığımda görüntü geldi birkaç gün öyle kullandıktan sonra "Nvidia Denetim Masası"nı
açmaya çalışırken şöyle bir hatayla karşılarştım:
"NVIDIA Ekran ayarları kullanılamaz"
"Sisteminizde NVIDIA grafik kartı algılanmadı"...

 


Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim..

Jubei76
22-06-2011, 21:05   |  #2  
Jubei76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,579 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2009

şu an onboard ekran kartını kullanıyorsun ve nvidia denetim masasınımı açmaya çalışıyorsun ?

asil_mete
22-06-2011, 21:08   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

evet .. monitör'ü ekran kartına bağladığım zaman görüntü gidiyor no signal diye bir yazı geliyor..

Karo00
22-06-2011, 21:13   |  #4  
Karo00 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
327 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2011

Bu ne zamandan sonra oldu peki durup dururken mi bide kart kaç yıllık ısınma sorunu varmıydı ?

asil_mete
22-06-2011, 21:16   |  #5  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011
Alıntı: Karo00  
Bu ne zamandan sonra oldu peki durup dururken mi bide kart kaç yıllık ısınma sorunu varmıydı ?
2-3 hafta önce oldu ondan önce düzgün bir şekilde çalışıyordu snra birden böyle oldu. ısınma problemi yoktu.
Yanlış hatırlamıyorsam kart 2 yıllık...

asil_mete
29-06-2011, 23:20   |  #6  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2011

yardım edebilecek biri yok mu ?